Neler Yeni

PSU'dan gelen rahatsız edici ses

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Coil whine olmayabilir. Çünkü coil whine yük altında olur genellikle. Hocam işte böyle temel parçaları 2. El almamak lazım.

Valla hocam ya bir süre sonra azalıyor galiba sesi psu'nun

Livaković

80+ Silver
bizim forumdan louisbloom un psu sunu değiştirmişti corsair, buraya etiketlemiyorum istersen özelden kendisine sorabilirsin.
Corsairden kendim cw sorunu için bizzat global merkezlerine göndermiş birisi olarka sana yorum yapacağım gönderdikleri ürün yenilenmiş ürün oluyor :D

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Corsairden kendim cw sorunu için bizzat global merkezlerine göndermiş birisi olarka sana yorum yapacağım gönderdikleri ürün yenilenmiş ürün oluyor :D
ben de ondan bahsediyorum zaten sana 2 saattir. adamlar sıfırıyla değiştiriyorlar.

Starlex

80+ Silver
Psu'dan ses geliyor ve beni rahatsız ediyor coil whine diyen var bunu çözebilir miyiz?
Benimde başıma geldi ve çok kolay çözümü içini açın fanını sökün arkasındaki jelatini açıp oraya makine yağı damlatın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde başıma geldi ve çok kolay çözümü içini açın fanını sökün arkasındaki jelatini açıp oraya makine yağı damlatın
Siz deneyin sonra bana dönersiniz

Psu'dan ses geliyor ve beni rahatsız ediyor coil whine diyen var bunu çözebilir miyiz?
Anlattıklarımı anlamadıysan buraya bakın AMA SAKIN DEVRE ELEMANLARINI KURCALAMAYIN

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil

Siz deneyin sonra bana dönersiniz

Anlattıklarımı anlamadıysan buraya bakın AMA SAKIN DEVRE ELEMANLARINI KURCALAMAYIN

Merhabalar hocam denedim çözümü de işe yaramadı fanda sorun var galiba fansız kullansam sıkıntı çıkar mı

Starlex

80+ Silver
O zaman coil whine olabilir en iyisi siz o psu yu değiştirin sonra hazır pc den olursunuz aman diyeyim
Merhabalar hocam denedim çözümü de işe yaramadı fanda sorun var galiba fansız kullansam sıkıntı çıkar mı

oguz13

80+ Bronze
sesi duymadan nasıl bir yardımımız dokunur.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
O zaman coil whine olabilir en iyisi siz o psu yu değiştirin sonra hazır pc den olursunuz aman diyeyim

Hocam psu değiştirebilsem buraya yazmam zaten gider yenisini alırım ses fandan geliyor fanı durdurduğumda bir ses yok

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğan gelişigüzel
Hocam psu değiştirebilsem buraya yazmam zaten gider yenisini alırım ses fandan geliyor fanı durdurduğumda bir ses yok
fandan eminseniz için acıp temizleyin fanı yağlayın takın devam ediyorsa 3 veya 4 pinli girişi vardır fanın yeni fan alın aynı boyda genelde 12 veya 14 cm olur fanları kasa fanı yani o modele uygun bişi yenisi takın kapatın devam

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
sesi duymadan nasıl bir yardımımız dokunur.

Bu ses kayıdı olduğum bölgeden sesi aldım

Bunu ise bilgisayarın yanında aldım

fandan eminseniz için acıp temizleyin fanı yağlayın takın devam ediyorsa 3 veya 4 pinli girişi vardır fanın yeni fan alın aynı boyda genelde 12 veya 14 cm olur fanları kasa fanı yani o modele uygun bişi yenisi takın kapatın devam

Hocam içerisini temizledim zaten fanları yağladım ama fan girişini çıkartamadım üzerinde bir şey vardı çıkaramıyordum yani dediğinizi ben de düşündüm

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğan gelişigüzel
Bu ses kayıdı olduğum bölgeden sesi aldım

Bunu ise bilgisayarın yanında aldım

Hocam içerisini temizledim zaten fanları yağladım ama fan girişini çıkartamadım üzerinde bir şey vardı çıkaramıyordum yani dediğinizi ben de düşündüm
ıcınden bı foto atarsanız belkı bırı yorum yapar hocam fanlar genelde cıkıyor ama bılmıyorum bu modelde nasıl daha once basıma geldı fanı degısmıstım seslerde cw sesı duyamadım ben hava ve fan sesı gelıyor sadece dedıgım gıbı eger fandan kesın ıse fanı degısmeden gecmez ses garantı vs olmadığı için öyle dedim eğer lehim vs işi varsa ufak bi elektrikcide halleder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,097
Üyeler
160,031
Son üye
9800x3d
Top Bottom