Neler Yeni

PSU'dan "güm" diye bir ses geldi

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
@kandes22 ben hiçbir psu'ya c4 demedim. Benim burada anlatmak istediğim güç kaynaklarının patlayabiliyor olmasıydı. Güç kaynaklarının asla patlamayacağına inanmayanlar için gerçek yaşanmış bir olay.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Geçmiş olsun.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben diyorum bomb has been planted diye.

Merve

80+ Bronze
Neyse dostlarım çok Sağolun inşallah başınıza gelmez şuan nasıl para biriktiririm diye düşünüyom Allaha emanet olun

Keremdiyola

80+ Bronze
Hmm ozaman yarın bizim akrabaya uğrayıp ekran kartını test ettireyim bilgisayarcı o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hmm anladım
Teker teker akrabanızda biliyordur ama ben hatırlatayım
Önce farklı psu deneyin (min 400w öneririm) görüntü alırsanız psu değiştirirsiniz hayla alamazsanız ve psu çalıştığından eminseniz aynı soketden oluşan farklı anakartla test edin görüntü alamazsanız devam ekran kartı bu şekilde sorunu belirleyin bütçeniz varsa ister yenileyin ister sorunlu parçaları değiştirin ama dediğiniz kadar güm gibi bir patlamaysa bence tamamen gitmiştir

Merve

80+ Bronze
Teker teker akrabanızda biliyordur ama ben hatırlatayım
Önce farklı psu deneyin (min 400w öneririm) görüntü alırsanız psu değiştirirsiniz hayla alamazsanız ve psu çalıştığından eminseniz aynı soketden oluşan farklı anakartla test edin görüntü alamazsanız devam ekran kartı bu şekilde sorunu belirleyin bütçeniz varsa ister yenileyin ister sorunlu parçaları değiştirin ama dediğiniz kadar güm gibi bir patlamaysa bence tamamen gitmiştir
Çıt etti

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Csgo dan gelmediğine eminmisin o sesis (!) Geçmiş olsun paranın ve pc nin mekanik center olsun

Top Bottom