Benim sorunlu bir psum vardı oda fan Demir’e çarpmış edasında bir ses geliyodu basit bişeyde olabilir yarın akrabanıza gidince aynı psuyla DİKKATLİ bir şekilde çalıştırmayı deneyebilirsiniz sanmam ama basit bi şeyde olabilir şartel attı diyorsanız sıkıntı var amaÇıt etti
Bu sefer ne a ne b ne C kasaya kurmuşlar hocamC4 bu sefer harbi patlamış. Geçmiş olsun.
Ama 14 yıl iyi dayanmışC4 bu sefer harbi patlamış. Geçmiş olsun.
Abi eminim psu gitti çünki kıvılcım attı bide şalteri attırdıBenim sorunlu bir psum vardı oda fan Demir’e çarpmış edasında bir ses geliyodu basit bişeyde olabilir yarın akrabanıza gidince aynı psuyla DİKKATLİ bir şekilde çalıştırmayı deneyebilirsiniz sanmam ama basit bi şeyde olabilir şartel attı diyorsanız sıkıntı var ama
Valla kıvılcım falan ozaman hiç çalıştırmayın neden birdaha yapmasın akrabanız gerçekten işinden anlayan biri olduğunu düşünüyorsanız güvenebilirsiniz kanımca değiştirecekAbi eminim psu gitti çünki kıvılcım attı bide şalteri attırdı
Evet baya anlıyor bu işlerden hatta oda bu forumda ama aktif değil şuanValla kıvılcım falan ozaman hiç çalıştırmayın neden birdaha yapmasın akrabanız gerçekten işinden anlayan biri olduğunu düşünüyorsanız güvenebilirsiniz kanımca değiştirecek
Bende öyle diyen bir kişiye espri yapmıştım ama 14 yıl aklıma geldi sağlammış gerçekten14 yıl öncekinin belkide daha gerisinin teknolojisiyle üretilmiş bi psu 14 yıl sonra patladı diye şimdikilere c4 diyorsunuz
Benim mahalle bilgisayarcısıda PowerPoint kurmaya profesyonellik diyoEvet baya anlıyor bu işlerden hatta oda bu forumda ama aktif değil şuan
14 yıllık psu patlamış ???@Grant Imahara amacın ne acaba? Konu sahibinin bilgili olduğunu biliyorum. Güç kaynaklarının asla patlamayacağına inananlara kanıt niteliğindeki bir olay yaşanmış sen burada bana kızgın atıyorsun.
sonradan yazdıklarımı da okusana14 yıllık psu patlamış ???
14 yıllık psu hemde uyduruk markalı psu patlamasında ne yapsın???
cahil adam14 yıllık psu patlamış ???
14 yıllık psu hemde uyduruk markalı psu patlamasında ne yapsın???
markası uyduruk bir psu 14 yıl dayandığı için asıl tebrik etmek lazım bu C4'ü...
Hahaha 14 yıl önce sen doğmamış bile olabilirsinsonradan yazdıklarımı da okusana
Mesaj otomatik birleştirildi:
cahil adam