Amiralimsi
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
kasa küçük hava akışı kötü fanları çok ses çıkariyor bide 350 wat Psusu varkasayı değiştirmek ismemenizin sebebi nedir
öncelikle ben de başka bir kasa modeli ilie karıştırmışım kasanızı onun için işinizi görebileceğini düşündüğüm için sormuştumkasa küçük hava akışı kötü fanları çok ses çıkariyor bide 350 wat Psusu var
ekran kartı daha sonra alacam rx 6600 almayı düşünüyorum 2.el tabiöncelikle ben de başka bir kasa modeli ilie karıştırmışım kasanızı onun için işinizi görebileceğini düşündüğüm için sormuştum
kusura bakmayın hata benim
peki bu sistemde harici ekran kartı kullanacak mısınız
işlemciyi de yeni mi aldınız (iade süresi var mı yeni aldıysanız) alacak mısınız eskiden bu güne elinizde var mı
Msi 121 a iyi midir? hocamHiper Zoe güzel kasa aslında
hocam fiyat performans olarak gayet güzel ürün aslındaenermax'ı öneren olamamış ?
önerdiğin enermax kasasındaki psu kalitelimi MSI göre ucuzda ondan dolayı sormak istedim![]()
MSI MAG Forge 121A B75 PCIE5 750W Bronze 4x120mm Auto RGB Fan Tempered Glass ATX Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
biraz daha düşük bütçeli bir ürün istersen
![]()
Enermax StarryFort SF70F Gaming Kasa
StarryFort SF70F, toz ve kalıntıları kasanın dışında tutmak için tasarlanmış üst panelde manyetik bir toz filtresi ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
iki ürün de gayet güzel iş görür
bu seriye zaten çok ta fazla masraf etmemek lazım
masraf etmemek lazım diye çöp ürün de önermiyorum ama
çok fazla maliyetli ürünlere gitmek yerine fiyat performans ürünler seçip
ekran kartına yatırım yaparsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam fiyat performans olarak gayet güzel ürün aslında
malesef bazı arkadaşlarıda bu markada bile çöp algısı var
(üst seviye kalite demiyorum elbetteki bende ama fiyat performans ürünler için gayet ideal)
ben paylaşımımı yaptım siz öneren olmadı demişsiniz![]()
2 si arasından hangisini tavsiye edersin fiyatları göz ardı ederek![]()
MSI MAG Forge 121A B75 PCIE5 750W Bronze 4x120mm Auto RGB Fan Tempered Glass ATX Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
biraz daha düşük bütçeli bir ürün istersen
![]()
Enermax StarryFort SF70F Gaming Kasa
StarryFort SF70F, toz ve kalıntıları kasanın dışında tutmak için tasarlanmış üst panelde manyetik bir toz filtresi ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
iki ürün de gayet güzel iş görür
bu seriye zaten çok ta fazla masraf etmemek lazım
masraf etmemek lazım diye çöp ürün de önermiyorum ama
çok fazla maliyetli ürünlere gitmek yerine fiyat performans ürünler seçip
ekran kartına yatırım yaparsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam fiyat performans olarak gayet güzel ürün aslında
malesef bazı arkadaşlarıda bu markada bile çöp algısı var
(üst seviye kalite demiyorum elbetteki bende ama fiyat performans ürünler için gayet ideal)
ben paylaşımımı yaptım siz öneren olmadı demişsiniz![]()
o zaman seçimi enarmax dan yapiyorum sadece işlemciyi değiştirip ve ekran kartı almayı düşünüyorum oynadığım oyunlar rainbow cs o tarz oyunlar.burada gerçekten ben fiyattan bağımsız yorum yapamam
ikisi de iş gören ürün
enermax argb diğeri değil
msi pci gen5 psu şu an için sana şart değil ama kasayı tamamen satmak yerine anakart işlemci ram satar sistem güncellerim dediğinde pci gen5 sisteme hazır diğerinde de pci gen5 yok
yani burda kararı verecek olan aslında sensin