garantisi varsa yolla değişim alırsın büyük ihtimalle firma kötü firma değilsebeyler fsp hydro 600w psum patladı yeni psu alocam zallman 700w bakıyorum sizde önerir misniz sistem rx 6650xt ryzen 7 5700x 16 gb ram
değişim yapmıyolar onarım yapılıyogarantisi varsa yolla değişim alırsın büyük ihtimalle firma kötü firma değilse
ona da tam emin değiliz ama bakalım bişi yoktur büyük ihtimalİyi Allahtan parçalara zarar vermemiş Geçmiş olsun.
Thh ye ver alırsın parasınıdeğişim yapmıyolar onarım yapılıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
ona da tam emin değiliz ama bakalım bişi yoktur büyük ihtimal
Başvurunuzu düzgün yaparsanız güncel fiyatını alırsınız o dönemin değilreis 3.5 sene önce aldım 455 TL gibi bi rakama onu alsam nolur ki
Şöyle bir kasa var düşünürsen gold psubeyler fsp hydro 600w psum patladı yeni psu alocam zallman 700w bakıyorum sizde önerir misniz sistem rx 6650xt ryzen 7 5700x 16 gb ram
reis kasa var bana sağlam bi psu lazımŞöyle bir kasa var düşünürsen gold psu
XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa
Modern Oymalı ön panel tasarımı, ARGB dişlilerine modlanırken görsel estetik sunar ve 4 adet 120 mm fan ile çekilecek hava akışını geliştirir.www.gaming.gen.tr
reis bana psu önerir misinBaşvurunuzu düzgün yaparsanız güncel fiyatını alırsınız o dönemin değil
Bütçeniz nedirreis kasa var bana sağlam bi psu lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis bana psu önerir misin
DeepCool PM Serisi PM850D 850W 80Plus Gold ATX Güç Kaynağı bunu öneriyorlar hocam
gruptaki fsptaparlar suspus yıllardır gamepowere bomba diyorlar daha 1 kez patlayanını görmedim..beyler fsp hydro 600w psum patladı yeni psu alocam zallman 700w bakıyorum sizde önerir misniz sistem rx 6650xt ryzen 7 5700x 16 gb ram