Selamlar, öncelikle ekran kartım son zamanlarda oyun oynarken kapanmaya başladı her türlü yolu denedim ama geçmedi güç kaynağım tek kanaldan 115 watt veriyor 2.el almıştım acaba ekran kartımı beslemiyor olabilir mi ?
YetmezSelamlar, öncelikle ekran kartım son zamanlarda oyun oynarken kapanmaya başladı her türlü yolu denedim ama geçmedi güç kaynağım tek kanaldan 115 watt veriyor 2.el almıştım acaba ekran kartımı beslemiyor olabilir mi ?
PSU yetmiyor onu değiştir.Selamlar, öncelikle ekran kartım son zamanlarda oyun oynarken kapanmaya başladı her türlü yolu denedim ama geçmedi güç kaynağım tek kanaldan 115 watt veriyor 2.el almıştım acaba ekran kartımı beslemiyor olabilir mi ?
bir bakarsanız sevinirim12V kanalından 115 Watt veriyorsa yetmiyordur. Değiştirin zaten onu. Oldukça eski bir PSU diye düşünüyorumhttps://i.hizliresim.com/Gu8rvk.jpg
12V kanalından 528 Watt veriyor. Sistem için yeterli. Fakat modeli nedir?bir bakarsanız sevinirim
gamemax gp-65012V kanalından 528 Watt veriyor. Sistem için yeterli. Fakat modeli nedir?
tamamdır sağolun115w yetmiyordur muhtemelen zaten yük'e girince kapanıyorsa sıkıntıyı psu'da aramak lazım değiştirin bence