PSU'mun modeli ve PSU Nasıl?

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
beyler pc aldımda 3500TL'ye içinde Rampage PSU var sizce nasıl diyorum. bir detay istiyorum KULLANAN varsa yorum yapsın kullanmadan başkalarından hurafe duyarak yapılan yorumları istemiyorum. (Arkadaşınız almışsa ve kullanıyorsa onuda söyleyebilirsiniz.) ve PSU'mun modeli ne nasıl öğrenebilirim?

beyler pc aldımda 3500TL'ye içinde Rampage PSU var sizce nasıl diyorum. bir detay istiyorum KULLANAN varsa yorum yapsın kullanmadan başkalarından hurafe duyarak yapılan yorumları istemiyorum. (Arkadaşınız almışsa ve kullanıyorsa onuda söyleyebilirsiniz.) ve PSU'mun modeli ne nasıl öğrenebilirim?
pc nedir ve psu alınamaz önermiyoruz

Rampage PSU'ya kötü demek ne zamandan beri hurafe oldu.

PSU'ın sticker'ında yazması gerek. Ayrıca rampage psu rezalettir. Oldukça fazla kullanıcının sistemi o psu'lar yüzünden çöp oldu. Eğer size de olmasını istiyorsanız bir şey diyemeyiz.

Rampage PSU'ya kötü demek ne zamandan beri hurafe oldu.
Ben sadece kullananlardan yorum istiyorumda. yani demek istediğim bi arkadaşınız falan kullandımı? neden kötü? patlama gibi şeyler falanmı oldu?

agalar sistem şu anda o psu ile çalışıyor yanmaz dimi :C

Geri