Neler Yeni

Psuyu kutusundan çıkartıp kontrol etmeli miyim?

Beyler psu almıştım geldi az önce kutusundan çıkartıp eksiği bir şeyi var mı diye kontrol etmeli miyim? Jelatinde sarılı şu an. Kablolarından falan anlamıyorum çekip buraya atsam eksik var mı bakabilir misiniz?

Ekler

• 20220429_175647.jpg
    20220429_175647.jpg
    343.3 KB · Hit: 49
  • 20220429_175527.jpg
    20220429_175527.jpg
    182.9 KB · Hit: 47
  • 20220429_175503.jpg
    20220429_175503.jpg
    230.3 KB · Hit: 41
  • 20220429_175450.jpg
    20220429_175450.jpg
    258.1 KB · Hit: 47
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
İade durumun varsa kontrol falan etme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutuyu güzelce bir kenara koy dursun sonra almayız vırt zırt diyor firma kafanı ağrıtma hiç

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İade durumun varsa kontrol falan etme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutuyu güzelce bir kenara koy dursun sonra almayız vırt zırt diyor firma kafanı ağrıtma hiç
İade durumum yok, direkt kullanmak için aldım fakat her ay bir kaç parça alıyorum o yüzden soruyorum kontrol edeyim mi diye.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,728
İsim
Mert Can Ergün
İade durumum yok, direkt kullanmak için aldım fakat her ay bir kaç parça alıyorum o yüzden soruyorum kontrol edeyim mi diye.
Kontrol etmen için aparat lazım yada diğer türlü yapman lazım o da biraz riskli iş

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
neyi kontrol etmen gerek de arkadaşlar gerek yok diyor? konuyu anlamadim.

neyi kontrol etmen gerek de arkadaşlar gerek yok diyor? konuyu anlamadim.
Hocam ben ilk kez bilgisayar topluyorum o yüzden anlamıyorum pek parçaları bir araya getirene kadar ki süreçte ne yapmam gerektiğini. Yani kutu içerisinde eksik gönderilen bir şey var mı? yada psuda fiziksel bir zarar var mı diye kontrol etmeme gerek var mı? diye soruyorum.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yada psuda fiziksel bir zarar var mı diye kontrol etmeme gerek var mı?

buna sadece dış taraftan gözlerinle bakabilirsin, içini açarsan garanti dışı bırakırsın.

Yani kutu içerisinde eksik gönderilen bir şey var mı?

sanmıyorum eksik çıkacağını, psu modelini aratarak kablolarına ve sayılarına bakabilirsin. kutu arkasında da yazıyor olabilir belki. sonra kutudan cıkan kablolar ve sayisi ile kiyaslarsin.

Hocam ben ilk kez bilgisayar topluyorum o yüzden anlamıyorum pek parçaları bir araya getirene kadar ki süreçte ne yapmam gerektiğini.

kutudan cıkar, kabloları psudaki ilgili pinlere bağla ve sonra o kabloları yine anakarttaki ilgili pinlere bağla. detaylı bir sistem toplama videosu izlersen anlarsın zaten zor bir şey değil bu.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Kaça aldınız hocam

buna sadece dış taraftan gözlerinle bakabilirsin, içini açarsan garanti dışı bırakırsın.

sanmıyorum eksik çıkacağını, psu modelini aratarak kablolarına ve sayılarına bakabilirsin. kutu arkasında da yazıyor olabilir belki. sonra kutudan cıkan kablolar ve sayisi ile kiyaslarsin.

kutudan cıkar, kabloları psudaki ilgili pinlere bağla ve sonra o kabloları yine anakarttaki ilgili pinlere bağla. detaylı bir sistem toplama videosu izlersen anlarsın zaten zor bir şey değil bu.
Bir bilgisayara bağlayıp kontrol etmem gereken bir durum var mı peki?
Kaça aldınız hocam
1400e aldım. Core reactor alacaktım stoklarda yoktu, indirim varken alayım dedim.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir bilgisayara bağlayıp kontrol etmem gereken bir durum var mı peki?

yani hwmonitor ile kanallardaki voltaj değerlerine bakılabilir, occt 6.2.0 sürümü ile power testi yaparsın, başka da bir şeye gerek yok ses yapıyor mu falan desen bitti gitti. coil whine sesinden korkma, normal bir sestir.

yani hwmonitor ile kanallardaki voltaj değerlerine bakılabilir, occt 6.2.0 sürümü ile power testi yaparsın, başka da bir şeye gerek yok ses yapıyor mu falan desen bitti gitti. coil whine sesinden korkma, normal bir sestir.
Anladım hocam sağ olun dediklerinizi yapacağım ayrıntılı şekilde montajlarken soracağım tekrardan. Ek olarak bu psuda cw olma olasılığı nedir? Core reactor yada bunu alacaktım stokta yok diye bunu aldım biraz araştırmıştım öyle bir sorun yaşayanı görmedim.

YunusOZ

80+ Bronze
Anladım hocam sağ olun dediklerinizi yapacağım ayrıntılı şekilde montajlarken soracağım tekrardan. Ek olarak bu psuda cw olma olasılığı nedir? Core reactor yada bunu alacaktım stokta yok diye bunu aldım biraz araştırmıştım öyle bir sorun yaşayanı görmedim.
PSU modeli ne?

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ek olarak bu psuda cw olma olasılığı nedir? Core reactor yada bunu alacaktım stokta yok diye bunu aldım biraz araştırmıştım öyle bir sorun yaşayanı görmedim.

Bilmem, her psuda bir miktar coil whine ihtimali vardır. hicbir zaman 0 değildir olmama olasılıgı.

Top Bottom