Neler Yeni

Psuyu kutusundan çıkartıp kontrol etmeli miyim?

Bilmem, her psuda bir miktar coil whine ihtimali vardır. hicbir zaman 0 değildir olmama olasılıgı.
Aşırı derecede çıkarsa değişim durumu söz konusu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Beyler psu almıştım geldi az önce kutusundan çıkartıp eksiği bir şeyi var mı diye kontrol etmeli miyim? Jelatinde sarılı şu an. Kablolarından falan anlamıyorum çekip buraya atsam eksik var mı bakabilir misiniz?
Kontrol etmen gerek tabikide vede ilk kutuda hasar varmı diye bak

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,845
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Aşırı derecede çıkarsa değişim durumu söz konusu mu?

güzel görünüyor psu hayırlı olsun

bazen degişim yapılıyor, satıcıya bağlı.
Satıcısı hepsiburadaydı.
Kontrol etmen gerek tabikide vede ilk kutuda hasar varmı diye bak
Kutuda herhangi bir şey yoktu, psuda da fiziksel hasar gözükmüyordu. Kabloların uçlarına paketlerin üzerinden baktım herhangi bir yamukluk yok gözümden kaçmadıysa.
güzel görünüyor psu hayırlı olsun
Sağ ol dostum.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Nasıl bir sistem topluyorsun dostum

Nasıl bir sistem topluyorsun dostum
Asus rog b550e anakart
Samsung 970 evo plus 1tb m2 ssd
Trident z neo 3600mhz cl16 yada crucial ballistix ram kararsızım
Asus rog 650w gold psu
Cooler master h500 kasa

İşlemci ve ekran kartı muamma henüz duruma göre 5600x yada 5700x işlemci
Ekran kartı da 6600xt yada 6700xt

Tabi ekran kartı almam 2 ayımı alacağından dolayı şu parçalara önce 5600g takacağım 2 ay bilgisayarsız kalmayım diye ondan sonrasında ekran kartını alıp elimdeki apu işlemciyi satıp değiştireceğim.

Ama montajını nasıl yapacağım bilmiyorum buradaki bilgisayarcılar malum çalıp çırpıyor :D

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,845
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Asus rog b550e anakart
Asus rog 650w gold psu
Cooler master h500 kasa

Tabi ekran kartı almam 2 ayımı alacağından dolayı şu parçalara önce 5600g takacağım 2 ay bilgisayarsız kalmayım diye ondan sonrasında ekran kartını alıp elimdeki apu işlemciyi satıp değiştireceğim.

Ama montajını nasıl yapacağım bilmiyorum buradaki bilgisayarcılar malum çalıp çırpıyor :D
Ayni durumdayiz knk bende senin gibi elime para gectikce kenara parca atiyorum hemen hemen ayni sistem oluyor rx6600xt kullandim ben suan anakart ve islemci almam lazim r5 5600 alicam yaninada bi b550 anakart curcial ballistix ram kullandim sordugum herkes memnun

Asus rog b550e anakart
Asus rog 650w gold psu
Cooler master h500 kasa

Toplama kismindaysa forumdakiler kendin topla forumdan her türlü yardimi alirsin dediler ama cesaret edemiyorum pek çünkü parcalar aşırı pahali en ufak hatam cok pahaliya maal olur yarın mahalle pcsinden bi fiyat alicam ne kadar toplarsin veya toplarmisjn diye

Ayni durumdayiz knk bende senin gibi elime para gectikce kenara parca atiyorum hemen hemen ayni sistem oluyor rx6600xt kullandim ben suan anakart ve islemci almam lazim r5 5600 alicam yaninada bi b550 anakart curcial ballistix ram kullandim sordugum herkes memnun

Toplama kismindaysa forumdakiler kendin topla forumdan her türlü yardimi alirsin dediler ama cesaret edemiyorum pek çünkü parcalar aşırı pahali en ufak hatam cok pahaliya maal olur yarın mahalle pcsinden bi fiyat alicam ne kadar toplarsin veya toplarmisjn diye
Mahalle bilgisayarcısından daha çok güveniyorum kendime :D Onlara bırakacağıma kendime yaparım daha iyi.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,845
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Mahalle bilgisayarcısından daha çok güveniyorum kendime :D Onlara bırakacağıma kendime yaparım daha iyi.
Valla mahalle bilgisayarcisina güven bendede sıfır ama parçalara zarar verme korkusuda var

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Valla mahalle bilgisayarcisina güven bendede sıfır ama parçalara zarar verme korkusuda var
mahalle bilgisayarcısının başında durulacaksa güvenli ama ben gideyim almaya gelirim derseniz o zaman riskli olur

mahalle bilgisayarcısının başında durulacaksa güvenli ama ben gideyim almaya gelirim derseniz o zaman riskli olur
biligayardan anlamıyorum dediniz adam bir parçayı daha ucuz bir versiyonuyla değiştirse anlamanın gerçekten zor olur

biligayardan anlamıyorum dediniz adam bir parçayı daha ucuz bir versiyonuyla değiştirse anlamanın gerçekten zor olur
Ben bizimkilere hiç güvenmiyorum çalıp çırpıyorlar resmen, ne kadar zor olabilir ki zaten :D buradan yardım eder arkadaşlar.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,845
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

Bilgisayardan anliyorum parca degistiremez başında beklerim + biraz daha para verip evede çağırabilirim o yüzden fiyat sorucam ama 200tl ve üzeri isterse kendim yapicam

Top Bottom