Neler Yeni

Pt.com güvenilir mi?

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Pt.com güvenilir mi? öğrenci indirimi kullanmak istiyorum da.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kötü bir sistemleri var. Kendilerine zor ulaşırsınız biraz. ama ürünleri gönderiyorlar yani. o konuda güvenilir. 4-5 ay geç falan gelebilir ama.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,049
İsim
Oğuz Oğuz

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kötü bir sistemleri var. Kendilerine zor ulaşırsınız biraz. ama ürünleri gönderiyorlar yani. o konuda güvenilir. 4-5 ay geç falan gelebilir ama.
O özel sistem istetirsen oluyor.Yurtdışında sana özel üretiyorlar.Sonra kargolanıyor falan.Bir de yeni çıkan macbook prolarda bir tedarik sorunu oldı.O da genel bir tedarik sorunuydu.Kur artınca fiyatı da artmayınca insanlar yüklendi,haliyle yetişmedi siparişler.Stoktaki ürünlerde sıkıntı yaşamaz.2 kez alışverişim oldu.Açıkçası çok rahat bir şekilde ulaştım.Hatta iade bile aldım aynı gün.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekşi’de ki insanların alışverişleri ellerine ulaşmış genelde.

Okudum ama acaba var kafamda. Alışveriş yapan birisi var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O özel sistem istetirsen oluyor.Yurtdışında sana özel üretiyorlar.Sonra kargolanıyor falan.Bir de yeni çıkan macbook prolarda bir tedarik sorunu oldı.O da genel bir tedarik sorunuydu.Kur artınca fiyatı da artmayınca insanlar yüklendi,haliyle yetişmedi siparişler.Stoktaki ürünlerde sıkıntı yaşamaz.2 kez alışverişim oldu.Açıkçası çok rahat bir şekilde ulaştım.Hatta iade bile aldım aynı gün.

Macbook air almak istiyorum. Daha önce garanti de sorun çıktı mı hiç?

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki defa alışveriş yaptım hatta birisini iade ettim hiç bir sorun yaşamadım resmi satıcı sonuçta.

Peki ürünleri resmi apple garantili mi yoksa pt.com garantili mi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
PT.com diye ayrı bir garanti çeşidi yok. Apple Türkiye'de satılan resmi garantili ürünler doğrudan Apple garantilidir. Sorun yaşadığınızda ister PT ile iletişime geçersiniz ister doğrudan Apple'la.

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
hocam sitesinde bütün bilgiler var okumadın herhâlde iki tıkla ulaşılıyor yapamam diyorsan ben sana yazıyım.

Alacağımız cihazlarda garanti süresi ve arıza tamir işlemleri nasıl yapılmaktadır?

Ürünler 2 yıl Apple Türkiye garantilidir. Herhangi bir sorun yaşadığınızda Apple Yetkili Servisimizden veya farklı bir Apple Yetkili Servisinden destek alabilirsiniz.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular