Pt.com güvenilir mi? öğrenci indirimi kullanmak istiyorum da.
O özel sistem istetirsen oluyor.Yurtdışında sana özel üretiyorlar.Sonra kargolanıyor falan.Bir de yeni çıkan macbook prolarda bir tedarik sorunu oldı.O da genel bir tedarik sorunuydu.Kur artınca fiyatı da artmayınca insanlar yüklendi,haliyle yetişmedi siparişler.Stoktaki ürünlerde sıkıntı yaşamaz.2 kez alışverişim oldu.Açıkçası çok rahat bir şekilde ulaştım.Hatta iade bile aldım aynı gün.Kötü bir sistemleri var. Kendilerine zor ulaşırsınız biraz. ama ürünleri gönderiyorlar yani. o konuda güvenilir. 4-5 ay geç falan gelebilir ama.
Kötü bir sistemleri var. Kendilerine zor ulaşırsınız biraz. ama ürünleri gönderiyorlar yani. o konuda güvenilir. 4-5 ay geç falan gelebilir ama.
Ekşi’de ki insanların alışverişleri ellerine ulaşmış genelde.
O özel sistem istetirsen oluyor.Yurtdışında sana özel üretiyorlar.Sonra kargolanıyor falan.Bir de yeni çıkan macbook prolarda bir tedarik sorunu oldı.O da genel bir tedarik sorunuydu.Kur artınca fiyatı da artmayınca insanlar yüklendi,haliyle yetişmedi siparişler.Stoktaki ürünlerde sıkıntı yaşamaz.2 kez alışverişim oldu.Açıkçası çok rahat bir şekilde ulaştım.Hatta iade bile aldım aynı gün.
PT.com diye ayrı bir garanti çeşidi yok. Apple Türkiye'de satılan resmi garantili ürünler doğrudan Apple garantilidir. Sorun yaşadığınızda ister PT ile iletişime geçersiniz ister doğrudan Apple'la.Peki ürünleri resmi apple garantili mi yoksa pt.com garantili mi?
hocam sitesinde bütün bilgiler var okumadın herhâlde iki tıkla ulaşılıyor yapamam diyorsan ben sana yazıyım.Peki ürünleri resmi apple garantili mi yoksa pt.com garantili mi?
kesin göderilrlerPt.com güvenilir mi? öğrenci indirimi kullanmak istiyorum da.