Marginale
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,432
- İsim
- Muhammed efe
Zamanında bende çok uğraştım vergi durumuyla. En sonunda o ücreti ödeyip almaktan başka şansınız kalmıyor. Ödeseniz bir dert ödemeseniz bir dert.
Yani kimsenin günahını almak istemem ama bu gümrük memurları her posta kontrolü için para alıyor. Hatta gümrüğe sunma ücreti diye geçiyor bilmiyorum ondan mıdır ama bir işler kesinlikle var. Ben ödeyeceğin ürünü alacğaım. Cimer'e yazacağım ama fiyat için değil çünkü tekrar çağırıyorlar vs uğraştırıyorlar. Burdan Başakşehir'e git gel zatem 150-200 lira. kurtaracağım paraya yazık 100 lira için uğraşamam. Yinede dediğim gibi Cimer' yazacağım bu normal bir durum değil ilgilensinler. Hadi benim ürün 70 dolar idi peki 15 dolara ürün alan adama nasıl 30 dolar vergi çıktı yani.İndirim bireysel değilde, genel olduğu için indirimli fiyattan vergisi verilir. Firma büyük saçmalamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende Ptt çalışanının yalancısıyım. Dedim ki ürün 36 dolar. Ama 70 dolar gözüküyor dedi. Eğer firma öyle gösterdi ise iletişime geçeceğim paramı versinler.Aliexpress satıcıları 50 dolarlık ürüne 20 dolar falan yazıyordu genelde de 30 dolarlık ürüne 70 dolar yazanı ilk kez gördüm