Vay be kargon benden çok geziyor10 Kasım'da çıkan kargo gelemedi bir türlü aynı yerde sayıyor hep
Alıntıyı görüntüle
Kanka 30 km gittim geldim bugun çok adrenalin pompaladım JSKAQKMQSJQNQBendende çok geziyor ben cumadan beri evdeydim mesela
Hello everyone im anksiyeteÇok gitmissin benim kargo senin 10 katını yapmış
ne zaman düzgün iş yapıyorlar ki bn 11 kasımda sipariş geçtim ebebek satıcısından 20 kasım engeç kargo diyor hala ürün hazırlanıyor diyor zaten ürün kutulu neyi hazırlıyorlar acaba kargo şirketide Sendeo Kargo oda geç getiriyor10 Kasım'da çıkan kargo gelemedi bir türlü aynı yerde sayıyor hep
Alıntıyı görüntüle
Valla altı üstü etiketleyip verecekler bu işte Amazon'un üstüne yok agt kargo veriyor Sabah 8 de dağıtıma çıktı diyor direk dediği gün neyse one zaman düzgün iş yapıyorlar ki bn 11 kasımda sipariş geçtim ebebek satıcısından 20 kasım engeç kargo diyor hala ürün hazırlanıyor diyor zaten ürün kutulu neyi hazırlıyorlar acaba kargo şirketide Sendeo Kargo oda geç getiriyor
11 kasım yazmışım 9 kasım da sipariş etmişim daha yeni baktımValla altı üstü etiketleyip verecekler bu işte Amazon'un üstüne yok agt kargo veriyor Sabah 8 de dağıtıma çıktı diyor direk dediği gün neyse o
bide ne zaman kargoya vereceksiniz diyince hep aynı cevap veriyor ya çıldırmalıkAra deki ben kargoyu almaya geliyorum siz zahmet etmeyin