Neler Yeni

PTT Kargo Rezilliği !

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
26 Mayıs tarihinde bir gamepad siparişi verdim. Dün Hatay'da bulunduğum ilçenin şubesine geldiği gözüküyor. Bende bugün bilgi almak için merkez şubeyi aradım. İlk aradığımda açmadılar sonra 2. arayışımda telefonu açtıkları anda çok tiz bir frekans sesi geldi ve telefonu kulağıma tuttuğum için kulağımda ağrı oldu. Sonra "Alo" dediğimde kendi sesimi duymaya başladım. Telefonu açıp masaya koydular ve cevap vermediler. Bir süre sonra "Çok rezilsiniz" dedim. Dediğim anda telefonu suratıma kapattılar ve bir daha ulaşamadım. Web Chat üzerinden istediğim bilgiyi aldım ama müşteri hizmetleri canlı çağrı destek hattında tam bir rezillik yaşadım.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun.
MNG, Yurtiçi, UPS Kargo ile çalışan yerlerden alıyorum ben. Yaşadığım yerdeki çalışanlar çok iyiler.

RmzDayi

80+ Silver
tüm ptt kargoya mal etmek doğru olur mu bilmiyorum ama şubenin yaptığı doğru değil
geçmiş olsun

Jetzlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan Aksu
26 Mayıs tarihinde bir gamepad siparişi verdim. Dün Hatay'da bulunduğum ilçenin şubesine geldiği gözüküyor. Bende bugün bilgi almak için merkez şubeyi aradım. İlk aradığımda açmadılar sonra 2. arayışımda telefonu açtıkları anda çok tiz bir frekans sesi geldi ve telefonu kulağıma tuttuğum için kulağımda ağrı oldu. Sonra "Alo" dediğimde kendi sesimi duymaya başladım. Telefonu açıp masaya koydular ve cevap vermediler. Bir süre sonra "Çok rezilsiniz" dedim. Dediğim anda telefonu suratıma kapattılar ve bir daha ulaşamadım. Web Chat üzerinden istediğim bilgiyi aldım ama müşteri hizmetleri canlı çağrı destek hattında tam bir rezillik yaşadım.
Açıkçası sizi gayet iyi anlıyorum. PTT gerçekten rezil bir hizmet. Bende 300 TL'mi PTT bankamatiğinde kaybettim. Parayı yuttu ve para hesabıma yatmadı..

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Açıkçası sizi gayet iyi anlıyorum. PTT gerçekten rezil bir hizmet. Bende 300 TL'mi PTT bakamatiğinde kaybettim. Parayı yuttu ve para hesabıma yatmadı..
Geçmiş olsun. :(

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
mesela bende bursa - gürsu yurtiçi kargodan memnun değilim. Reziller :)
Aynen. Şubeden şubeye değişiyor. Arkadaşımda Karadeniz bölgesinde yaşıyor benimle aynı ürünü aldı ve Kenarı ezikti.

AttilTami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Attila Tami
Hepsine mal etmemek lazım. Ayrıca böyle bi zamandaki yoğunluklarınada verebilirsin. Bu dönemde ne düzgün ki müşteri hizmetleri de olsun

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Sadece bulunduğum bölgedeki Yurtiçi Kargo iyi olduğundan Yurtiçi Kargo ile çalışan iş yerlerinden alışveriş yapıyorum. Her Kargonun kendinin sahip olduğu dükkanları var. Ama çoğu Acente olduğundan sallamıyor. Kendi Dükkanları olduğunda efsane işliyor.

RmzDayi

80+ Silver
Aynen. Şubeden şubeye değişiyor. Arkadaşımda Karadeniz bölgesinde yaşıyor benimle aynı ürünü aldı ve Kenarı ezikti.
genelde incehesap üzerinden ürün alıyorum yurtiçi ile gönderiyorlar ne zaman ürün gönderseler ararım ve yurtiçine vermeyin derim geldiği zaman ürünün fotolarını atıyorum kutuları ezik vuruk oluyor. En son kasa aldım ümidi kesmiştim bir baktım aras kargodan mesaj geldi nasıl sevindim bilemezsin :D

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hepsine mal etmemek lazım. Ayrıca böyle bi zamandaki yoğunluklarınada verebilirsin. Bu dönemde ne düzgün ki müşteri hizmetleri de olsun
Telefonu açıp o ses ile kulağım acıyor ve daha sonra telefona kendi sesimi verip dalga geçiyorlar. Sonra suratıma kapatıyorlar. Yoğunluk ile alakasız.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hayatımda bir kere PTT ve PTT e-alışveriş sitesi kullandım o günden beri kullanmıyorum, çünkü hiç iyi değiller. Onun dışında kargolar çok dolanıyor ve geç geliyor.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Knk yurtiçi aras ve sürat kargodan ürün aldım korona salgın döneminde tek sorun çıkartan aras kargo oldu geçmiş olsun

Top Bottom