Neler Yeni

Yardım PTT KARGO Sorunu (10 Kasımdan beri aynı yerde)

Benim evime kargolar gelmiyor bana yakın ilçe merkezi var oraya gidiyorum kendim almak için soruyorum niye dağıtıma çıkmıyor diye eleman yok diyorlar 3haftalık paketler bekliyormuş istersen merkezle iletişime geç
Usta İstanbul da ben Antalyadsyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antalyada olsa gidicem zatende

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Belirtilen tarih aralığının 3 günü tatil neredeyse. Ne bu tantana.?

10 Kasım yatış günüydü.

11 Kasım yoğunlaşan kargo trafiği oluştu. Haliyle önceden gelen kargolarda aksama normal.

12-13 Kasım haftasonu, tatil diye biliyorum PTT kargoya. Değilse hareketlenmenin olmaması gayet normal çünkü haftasonu.

Bu bağlamda 10 kasımdan beri gelmeyen kargo yada hareket etmeyen kargo için bu kadar şikayetçi olmamalısınız. Evet ptt yavaş ama gelecek arkadaşım gelecek endişelenme.

Kargo ve kuryeciliğin ağzından öpülesi çok güzel bir sözü var. "Beklemek istemiyorsan, git kendin al"

Belirtilen tarih aralığının 3 günü tatil neredeyse. Ne bu tantana.?

10 Kasım yatış günüydü.

11 Kasım yoğunlaşan kargo trafiği oluştu. Haliyle önceden gelen kargolarda aksama normal.

12-13 Kasım haftasonu, tatil diye biliyorum PTT kargoya. Değilse hareketlenmenin olmaması gayet normal çünkü haftasonu.

Bu bağlamda 10 kasımdan beri gelmeyen kargo yada hareket etmeyen kargo için bu kadar şikayetçi olmamalısınız. Evet ptt yavaş ama gelecek arkadaşım gelecek endişelenme.

Kargo ve kuryeciliğin ağzından öpülesi çok güzel bir sözü var. "Beklemek istemiyorsan, git kendin al"
Yok şuna takıldım kargo takip no yazınca çıkmamasına takıldım ayrıca Antalyada olsa zaten gidicem alicam İstanbul da kargo daha

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kargo firmasından kabul geldiyse kod oluşur. O kodda gelişmeler görünür. Şayet görüntülenmiyorsa, kod hatalı olabilir. Arayıp tekrar iste.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,093
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Normalde bulunduğum bölgede PTT gayet iyi çalışıyordu. Hatta diğer kargolardan bile daha iyi denilebilir. Ancak son seferde benim de kargomu yaklaşık olarak 1 ay boyunca getiremediler. Denk mi geldi bilmiyorum ancak ben arayıp sorduktan 2-3 gün sonra kargo geldi. Sanırım sistemlerinde bir sıkıntı var, arayıp söylemek gerekiyor.

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert Erçelik
aras kargoda cuma günü akşam evdeyim adıma teslim edildi diye mesaj geldi adamlar oturduğum siteye bile girmemiş

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
PTT Kadar kötü kargo firması yoktur.. Bir buçuk yıldır birşeyler sipariş veriyorum bir kere evime getirmediler eve teslimat olmasına rağmen hep ben gittim aldım...

Her zaman söylerim ptt pişmanlıktır bazen hiç getirmiyorlar pttden kargo alınmaz
Antalyaya gelse alıcam zaten ama gelmiyor AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1668424541122.png
artık gelir umarım :D

Top Bottom