Neler Yeni

PTT Sizce Kaç Günde Gelir?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Düzce'den Ankara'ya 1 paket ürün sizce kaç günde gelir? (230km)
Çok sürmez muhtemelen. Her şubenin durumu farklı oluyor. PTT her ne kadar beğenilmese de bazı şehirlerde çok iyi çalışıyor. Ankara da bunlardan biri. Benim bulunduğum yerde de çok iyiler maksimum 1 günde gelir kargolarım.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
PTT 1 günde geldi ve şu an dağıtımda, ön yargı kötü bir şey.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
ne ön yargısı sinir etme beni anlattıklarım gerçek hepsi sipariş ettim ve biliyorum 1 siparişide erken getirisiinler

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
ne ön yargısı sinir etme beni anlattıklarım gerçek hepsi sipariş ettim ve biliyorum 1 siparişide erken getirisiinler
ona bakılırsa her kargo firmasının hataları var oturduğun yerden yere değişir ne sinir etme beni olayın senle ne alakası var kendi adıma konuştum

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
ona bakılırsa her kargo firmasının hataları var oturduğun yerden yere değişir ne sinir etme beni olayın senle ne alakası var kendi adıma konuştum
Her kargo firmasının illaki hatası var ama ptt den tek mağdur ben değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ön yargının tanımını biliyorsundur önceden edilmiş yargı sipariş ettim ve biliyorum ben bildiklerimi söyledim sen gelmissin diyosunki ön yargı kötü bir şey

Son düzenleme:

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Ayrıca ön yargının tanımını biliyorsundur önceden edilmiş yargı sipariş ettim ve biliyorum ben bildiklerimi söyledim sen gelmissin diyosunki ön yargı kötü bir şey
ön yargının tanımını biliyorum kendim şahsen ön yargılı davrandım ptt nedir sürata razıyım diyordum şu an sipariş elime günde geldi ona bakılırsa bütün kargo firmaları ptt gibi bazen sorumsuz olabiliyor gidin bakın sikayet vara

hayır anlamadım sen neden üstüne alındın daha fazla konuya yazmazsan sevinirim konu kapanmıstır

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
ön yargının tanımını biliyorum kendim şahsen ön yargılı davrandım ptt nedir sürata razıyım diyordum şu an sipariş elime günde geldi ona bakılırsa bütün kargo firmaları ptt gibi bazen sorumsuz olabiliyor gidin bakın sikayet vara

hayır anlamadım sen neden üstüne alındın daha fazla konuya yazmazsan sevinirim konu kapanmıstır
Diğer kargo firmalarını 30 tane yorumu varken ptt de 60 tane vardır da kapat konuyu bir kargo firması için insan kırmaya değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,863
Üyeler
164,210
Son üye
neon ne9
Top Bottom