Çok sürmez muhtemelen. Her şubenin durumu farklı oluyor. PTT her ne kadar beğenilmese de bazı şehirlerde çok iyi çalışıyor. Ankara da bunlardan biri. Benim bulunduğum yerde de çok iyiler maksimum 1 günde gelir kargolarım.Düzce'den Ankara'ya 1 paket ürün sizce kaç günde gelir? (230km)
ne ön yargısı sinir etme beni anlattıklarım gerçek hepsi sipariş ettim ve biliyorum 1 siparişide erken getirisiinlerPTT 1 günde geldi ve şu an dağıtımda, ön yargı kötü bir şey.
ona bakılırsa her kargo firmasının hataları var oturduğun yerden yere değişir ne sinir etme beni olayın senle ne alakası var kendi adıma konuştumne ön yargısı sinir etme beni anlattıklarım gerçek hepsi sipariş ettim ve biliyorum 1 siparişide erken getirisiinler
Her kargo firmasının illaki hatası var ama ptt den tek mağdur ben değilimona bakılırsa her kargo firmasının hataları var oturduğun yerden yere değişir ne sinir etme beni olayın senle ne alakası var kendi adıma konuştum
Ayrıca ön yargının tanımını biliyorsundur önceden edilmiş yargı sipariş ettim ve biliyorum ben bildiklerimi söyledim sen gelmissin diyosunki ön yargı kötü bir şeyPTT 1 günde geldi ve şu an dağıtımda, ön yargı kötü bir şey.
ön yargının tanımını biliyorum kendim şahsen ön yargılı davrandım ptt nedir sürata razıyım diyordum şu an sipariş elime günde geldi ona bakılırsa bütün kargo firmaları ptt gibi bazen sorumsuz olabiliyor gidin bakın sikayet varaHer kargo firmasının illaki hatası var ama ptt den tek mağdur ben değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca ön yargının tanımını biliyorsundur önceden edilmiş yargı sipariş ettim ve biliyorum ben bildiklerimi söyledim sen gelmissin diyosunki ön yargı kötü bir şey
hayır anlamadım sen neden üstüne alındın daha fazla konuya yazmazsan sevinirim konu kapanmıstırHer kargo firmasının illaki hatası var ama ptt den tek mağdur ben değilim
Ayrıca ön yargının tanımını biliyorsundur önceden edilmiş yargı sipariş ettim ve biliyorum ben bildiklerimi söyledim sen gelmissin diyosunki ön yargı kötü bir şey
Diğer kargo firmalarını 30 tane yorumu varken ptt de 60 tane vardır da kapat konuyu bir kargo firması için insan kırmaya değmezön yargının tanımını biliyorum kendim şahsen ön yargılı davrandım ptt nedir sürata razıyım diyordum şu an sipariş elime günde geldi ona bakılırsa bütün kargo firmaları ptt gibi bazen sorumsuz olabiliyor gidin bakın sikayet vara
hayır anlamadım sen neden üstüne alındın daha fazla konuya yazmazsan sevinirim konu kapanmıstır