PTT Teslimat Hatırlatıcısı Dolandiri Mesajı.

jesia

80+
Reaksiyon skoru
135
Arkadaşlar selam.
Başlıktaki gibi başlayan 2 tane mesaj almışım gece çalıştığım için uyandığımda uyku sersemi linke tıkladım. Linkte gereksiz fazla bilgi istediği için kapattım mesajlara tekrar girdim farklı 2 numaradan spam mesaj geldiğini gördüm. Ama uyku sersemi linke tiklamis bulundum sorun olur mu sizce?

Ekler

• 1000042294.webp
    1000042294.webp
    14.1 KB · Hit: 35
  • 1000042301.webp
    1000042301.webp
    47.2 KB · Hit: 33
Arkadaşlar selam.
Başlıktaki gibi başlayan 2 tane mesaj almışım gece çalıştığım için uyandığımda uyku sersemi linke tıkladım. Linkte gereksiz fazla bilgi istediği için kapattım mesajlara tekrar girdim farklı 2 numaradan spam mesaj geldiğini gördüm. Ama uyku sersemi linke tiklamis bulundum sorun olur mu sizce?
20000 tl dolandırmaya calısmıslardı ama fakir oldugum için bisey alamadılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selam.
Bişey olmaz ama eğer o sms cevap verilebilen sms ise bi annesine selam ver (isteğe bağlı tabi)

şifrelerini değiş bir arkadaşım linke tıkladı diye hesabı çalınmıştı

Linkten dolayı banka hesaplarına bir şey yapamadığı sürece kalanında problem yok ticari hesap limit çok yüksek kartlar var tek korkum o. Sanirim yapamazlar gibi linkte çok fazla bilgi istiyorlar uyku sersemi geç anladık ama bilgi vermedim herhangi bir şekilde sanırım bir şey olmaz kartları internet ve yurtdisi alışverişe kapattım bakalım ne olacak.
şifrelerini değiş bir arkadaşım linke tıkladı diye hesabı çalınmıştı
Bişey olmaz ama eğer o sms cevap verilebilen sms ise bi annesine selam ver (isteğe bağlı tabi)
20000 tl dolandırmaya calısmıslardı ama fakir oldugum için bisey alamadılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linkten dolayı banka hesaplarına bir şey yapamadığı sürece kalanında problem yok ticari hesap limit çok yüksek kartlar var tek korkum o. Sanirim yapamazlar gibi linkte çok fazla bilgi istiyorlar uyku sersemi geç anladık ama bilgi vermedim herhangi bir şekilde sanırım bir şey olmaz kartları internet ve yurtdisi alışverişe kapattım bakalım ne olacak.
Şifreleri değiştir ne olur ne olmaz banka gmail vb hepsini

Olabilir. Önceden çok oluyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri