Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PTTAvm AstBilgisayar Oyuncu Koltukları 365TL

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Hadi bakalım bu işin peşini bırakasım yok gibi adam sabahın saat 05.30'da heyecana soktu uyuyamadım. Nasıl bitecek merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
Ula ihtiyacım vardı ama kaçırmışız. Fiyatları güncellemişler

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Alalı neredeyse 48 saat olacak ve hiçbir gelişme yok. Haftalarca gelmeyecek gibi para.
InkedEkran Alıntısı.jpg

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Hocam normalde öyle bir hakları bulunmuyor. Ürünü yanlış yazmışlar ama sonuçta o fiyatı oraya girerken form falan dolduruyorlar yani bildiğim kadarıyla ürünü göndermek zorundalar. Onların hataları, öyle bir hakları bulunmuyor normalde kafalarına göre 'ürünün fiyatında yanlışlık var, iptal etmek zorundayım' gibi bir şey söyleme hakları yok normalde.
Bence araştır ailene filan söyle hatta iade edip paranızı göndereceğiz derlerse mutlaka almaya çalış. Ben almış olsaydım imkanı yok iade etmelerine izin vermezdim. Öyle hakları da yok zaten. Alan bütün arkadaşlar bence peşini bırakmayın kaçırmayın.
Arkadaşlar bu söylediklerinizi nereden öğreniyorsunuz çok merak ediyorum. Herhangi bir sözleşmede tarafların her zaman sözleşmeden dönme hakkı vardır. Lütfen bilgili olmadığınız konularda insanları yanlış yönlendirmeyin.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Arkadaşlar bu söylediklerinizi nereden öğreniyorsunuz çok merak ediyorum. Herhangi bir sözleşmede tarafların her zaman sözleşmeden dönme hakkı vardır. Lütfen bilgili olmadığınız konularda insanları yanlış yönlendirmeyin.
Sözleşmeden dönme hakkı varsa bunu neden 72 saattir yapmıyor?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Deniz Bey
ütopik fiyat indirimlerini almayın sonuç belli iptal olur uğraştırırlar

Cihangir

80+ Gold