Neler Yeni

PTTAVM den Aldığım Ürünün Geri İadesi İstendi

MiTe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
Merhabalar
ilanda göründüğü gibi 11.300 tl ye bu fiyattaki bir laptopu satın aldım ardından akşam beni aradılar ve ürünü size gönderemeyeceğimizi üründeki fiyatın yanlış yazıldığını belirttiler ve iade etmezseniz ürünü size gönderemeyiz dediler sizce ne yapmalıyım 30 gün boyunca ürünün elime gelmesi gerekiyor ve sonunda tüketici hakem heyetine başvura biliyorum ve öyle yapmayı düşünüyorum daha önce başına gelen oldu ise birazcık aydınlatabilir mi?

Livaković

80+ Silver
Merhabalar
ilanda göründüğü gibi 11.300 TL ye bu fiyattaki bir laptopu satın aldım ardından akşam beni aradılar ve ürünü size gönderemeyeceğimizi üründeki fiyatın yanlış yazıldığını belirttiler ve iade etmezseniz ürünü size gönderemeyiz dediler sizce ne yapmalıyım 30 gün boyunca ürünün elime gelmesi gerekiyor ve sonunda tüketici hakem heyetine başvura biliyorum ve öyle yapmayı düşünüyorum daha önce başına gelen oldu ise birazcık aydınlatabilir mi?
onların hatası bu sizinmi sorununuz kesinlikle iade etmeyin thh gidin gerekirse satıcının hatası onun sorunu sizin sorununuz değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar
ilanda göründüğü gibi 11.300 TL ye bu fiyattaki bir laptopu satın aldım ardından akşam beni aradılar ve ürünü size gönderemeyeceğimizi üründeki fiyatın yanlış yazıldığını belirttiler ve iade etmezseniz ürünü size gönderemeyiz dediler sizce ne yapmalıyım 30 gün boyunca ürünün elime gelmesi gerekiyor ve sonunda tüketici hakem heyetine başvura biliyorum ve öyle yapmayı düşünüyorum daha önce başına gelen oldu ise birazcık aydınlatabilir mi?
PTTavm şikayet var hertürlü forum sitelerinde rezil edin göndermezlerse ürünü ayrıca size göndermeyeceğiz ürünü iade başlatmassanız dedikleri kısmıda ekran görüntüsü alın iyice rezil olsunlar banamı sordunuz hata yaparken deyin suratlarına ben söylerim ben sizin yerinizde olsam

• Beğen
Reaksiyonlar: MiTe

MiTe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onların hatası bu sizinmi sorununuz kesinlikle iade etmeyin thh gidin gerekirse satıcının hatası onun sorunu sizin sorununuz değil.
bende öyle düşünüyorum ve iade etmeyi de düşünmüyorum işin sonunda ya bana o ürünü verecekler yada paramı geri iade edecekler zararım ile birlikte şirketin arayıp benden böyle bir şey istemesi çok garip

PTTavm şikayet var hertürlü forum sitelerinde rezil edin göndermezlerse ürünü ayrıca size göndermeyeceğiz ürünü iade başlatmassanız dedikleri kısmıda ekran görüntüsü alın iyice rezil olsunlar banamı sordunuz hata yaparken deyin suratlarına ben söylerim ben sizin yerinizde olsam
bunu ptt avm değil beni arayıp şirket çalışanı benden ürünü iade etmemi istedi aksi halde ürünü göndermeyeceğiz dedi ve ses kaydı da var

Livaković

80+ Silver
bende öyle düşünüyorum ve iade etmeyi de düşünmüyorum işin sonunda ya bana o ürünü verecekler yada paramı geri iade edecekler zararım ile birlikte şirketin arayıp benden böyle bir şey istemesi çok garip

bunu ptt avm değil beni arayıp şirket çalışanı benden ürünü iade etmemi istedi aksi halde ürünü göndermeyeceğiz dedi ve ses kaydı da var
ses kaydı gizlilik sıkıntı yaratabilir tam bilgim yok pttavm zaten bunu diyemez size pttavm aracı pttavm sıkıştırından kasıtım siz şikayet varda pttavm sitesinden bu satıcıdan ürün hakkında iadeye zorlanıyorum gibisinden bir tabirde bulunursan bu satıcıyı zarara değil aracıyıda zarara sokar aracı firma satıcı firmaya baskı yapar ürünü göndermesi için ondan diyorum

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ve hâlâ fiyat yanlış görünüyor ve indirimli son 5 ürün diye yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,638
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom