Neler Yeni

pubg 2.1 saat iade etme

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,058
İsim
göksel yurtcan
hocam iade çok zor 2saattan sonra iade alma oranı çok düşük

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
1 gün ve 2 saat kuralı var diye biliyorum.

Bieshala

80+ Bronze
doğru yapmışım değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizce olur mu peki
Onu Doğru Yapmışsınız Fakat Benim Dediğim Şey Ayriyetten Steam Desteğe Mesaj Yazmanız . Örneğin Şöyle Ben 01.07.2021 Tarihinde Pubg Oyununu Aldım Ve Test Amacı İle Oyuna Girdim Fakat 2 Saati Gectiğimi Farketmedim Oyunu Oynama Sürem 2 Saat 10 Dakika'Dır Lütfen İade Alırmısınız Başka Oyun Almak İstiyorum. Diyerek Yazabilirsiniz.

mertcan

80+
Onu Doğru Yapmışsınız Fakat Benim Dediğim Şey Ayriyetten Steam Desteğe Mesaj Yazmanız . Örneğin Şöyle Ben 01.07.2021 Tarihinde PUBG Oyununu Aldım Ve Test Amacı İle Oyuna Girdim Fakat 2 Saati Gectiğimi Farketmedim Oyunu Oynama Sürem 2 Saat 10 Dakika'Dır Lütfen İade Alırmısınız Başka Oyun Almak İstiyorum. Diyerek Yazabilirsiniz.
nasıl yazacağım acaba

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
merhaba dün PUBG aldım 2 saat 10 dakika oynadım ama şimdi baktım fifa 21 60 liraya düşmüş iade edip onu almak istiyorum bazıları şansını dene falan demiş de sizce yardımcı olurlar mı
Zamanında 4 saat oynadığım oyunu iade etmişliğim var fakat bu aralar Steam iade konusunda biraz katı davranıyor. Almaz diye tahmin ediyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İhtimali zor gibi ama şans işi biraz. Geçerli bir sebep yazdıktan sonra bazen süreyi aşsa bile kabul edebiliyorlar. Bir keresinde 3 saat oynadığım bir oyunu iade etmiştim.

mertcan

80+
Şuan Mobildeyim . İnternetten Bakabilirsin
baktım ama bulamadım hocam siz anlatırmısınız

Zamanında 4 saat oynadığım oyunu iade etmişliğim var fakat bu aralar Steam iade konusunda biraz katı davranıyor. Almaz diye tahmin ediyorum.
dün aynı zamanda hoi4 almıştım onun da iadesini istemiştim o hemen iade edildi ama para beklemede diyor o ne zaman gelicek

dün aynı zamanda hoi4 almıştım onun da iadesini istemiştim o hemen iade edildi ama para beklemede diyor o ne zaman gelicek
7 gün sonra gelicek diyor ben bunları iade edip fifa alacağım indirimi 4 gün sonra bitiyor iade etsem bi anlamı olmicak benim için

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
baktım ama bulamadım hocam siz anlatırmısınız

7 gün sonra gelicek diyor ben bunları iade edip fifa alacağım indirimi 4 gün sonra bitiyor iade etsem bi anlamı olmicak benim için
7 gün sonra demesine takılmayın, cüzdana para iadesi 1 günde hesapta oluyor. Karta iade istediyseniz 1 haftaya yakın sürebilir.

Top Bottom