Dosyaları doğruladınız mı?Alıntıyı görüntüle
Kuzenim böyle bir sorun yaşıyor PUBG yeni kurdu ve oyuna giremiyor lütfen yardım edin
Steam'de oyuna gelsin sağ tıklasın-Özelliklere tıklasın-Açılan pencerede solda yüklü dosyalar var oradan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya bassın. Eksik dosya varsa otomatik indirir zaten. Eğer hata düzelmezse bir uygulamadan dolayı sıkıntı da olabilir emin değilim.Sorayım kuzene
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl doğrulanıyor
Tamam hallediyor şimdiSteam'de oyuna gelsin sağ tıklasın-Özelliklere tıklasın-Açılan pencerede solda yüklü dosyalar var oradan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya bassın. Eksik dosya varsa otomatik indirir zaten. Eğer hata düzelmezse bir uygulamadan dolayı sıkıntı da olabilir emin değilim.
Steam'de oyuna gelsin sağ tıklasın-Özelliklere tıklasın-Açılan pencerede solda yüklü dosyalar var oradan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya bassın. Eksik dosya varsa otomatik indirir zaten. Eğer hata düzelmezse bir uygulamadan dolayı sıkıntı da olabilir emin değilim.
Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam uyarıda bazı şeyleri tekrar yükleyin demiş sanki ama bir direkt onu arattınız mı ?Tamam hallediyor şimdi
Sana sormadan önce internetten bakıp yapmaya çalıştık internette yerel dosyalar diyordu en baş bulamadık kapattık sonradan yüklü dosyalar olduğunu öğrendi youtubede güncel bir videodan
Yine olmadı
Dosya doğrulamasından sonra bilgisayarı yeniden başlatması gerekiyor mu
Bir videoda microsoft sitesinden DirectX şeyini kuruyordu acaba dedim sürüm eski diye mi kurdurtuyor diyeAklıma başka bir şey gelmiyor hocam uyarıda bazı şeyleri tekrar yükleyin demiş sanki ama bir direkt onu arattınız mı ?
incase anyone wants heres what i did:Bir videoda microsoft sitesinden DirectX şeyini kuruyordu acaba dedim sürüm eski diye mi kurdurtuyor diye
Bilgisayardaki DirectX sürümüne baktım en yenisi kurulu