Neler Yeni

Yardım PUBG açılmıyor Error In Essential Dll Files!

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
IMG-20240117-WA0013.jpg

Kuzenim böyle bir sorun yaşıyor PUBG yeni kurdu ve oyuna giremiyor lütfen yardım edin

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Sorayım kuzene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl doğrulanıyor
Steam'de oyuna gelsin sağ tıklasın-Özelliklere tıklasın-Açılan pencerede solda yüklü dosyalar var oradan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya bassın. Eksik dosya varsa otomatik indirir zaten. Eğer hata düzelmezse bir uygulamadan dolayı sıkıntı da olabilir emin değilim.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Steam'de oyuna gelsin sağ tıklasın-Özelliklere tıklasın-Açılan pencerede solda yüklü dosyalar var oradan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya bassın. Eksik dosya varsa otomatik indirir zaten. Eğer hata düzelmezse bir uygulamadan dolayı sıkıntı da olabilir emin değilim.
Tamam hallediyor şimdi
Sana sormadan önce internetten bakıp yapmaya çalıştık internette yerel dosyalar diyordu en baş bulamadık kapattık sonradan yüklü dosyalar olduğunu öğrendi youtubede güncel bir videodan

Yine olmadı

Dosya doğrulamasından sonra bilgisayarı yeniden başlatması gerekiyor mu

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Tamam hallediyor şimdi
Sana sormadan önce internetten bakıp yapmaya çalıştık internette yerel dosyalar diyordu en baş bulamadık kapattık sonradan yüklü dosyalar olduğunu öğrendi youtubede güncel bir videodan

Yine olmadı

Dosya doğrulamasından sonra bilgisayarı yeniden başlatması gerekiyor mu
Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam uyarıda bazı şeyleri tekrar yükleyin demiş sanki ama bir direkt onu arattınız mı ?

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam uyarıda bazı şeyleri tekrar yükleyin demiş sanki ama bir direkt onu arattınız mı ?
Bir videoda microsoft sitesinden DirectX şeyini kuruyordu acaba dedim sürüm eski diye mi kurdurtuyor diye
Bilgisayardaki DirectX sürümüne baktım en yenisi kurulu

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Bir videoda microsoft sitesinden DirectX şeyini kuruyordu acaba dedim sürüm eski diye mi kurdurtuyor diye
Bilgisayardaki DirectX sürümüne baktım en yenisi kurulu
incase anyone wants heres what i did:
~replace opengl32.dll in system32 (if dont know how to do theres alotta youtube vids on it)
~update graphics drivers and windows
~repaired microsoft visual c++ from control panel
~ran a sfc /scannow in cmd in admin mode
~open steam in admin mode
~game properties in the launch option type '-safe'
~validate game files Bir kişi bu yolları takip ederek düzeltmiş ama hangisi işe yaramış bilmiyormuş sanırım güncellenmesi gereken bir şeyler varsa önce onları güncellemeye çalışın.

Top Bottom