PUBG Alınır mı? 43TL

Reaksiyon skoru
168
Merhaba. Sorum başlıkta. Şuan fiyatı 43tl. Sizce hala oynanır mı? Ücretsiz lite oyna diyenler olacaktır. Her girdiğimde hileye ölüyorum. Boşa oyuncu raporluyorum diye düşünmeye başladım. Battle Royale oyunlarında pek yetenekli değilim. Steam versiyonunun haritaları ve oyun modları hoşuma gidiyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

Merhaba. Sorum başlıkta. Şuan fiyatı 43tl. Sizce hala oynanır mı? Ücretsiz lite oyna diyenler olacaktır. Her girdiğimde hileye ölüyorum. Boşa oyuncu raporluyorum diye düşünmeye başladım. Battle Royale oyunlarında pek yetenekli değilim. Steam versiyonunun haritaları ve oyun modları hoşuma gidiyor. Yardımlarınız için teşekkürler.
ben 90 tl ye almıştım aldıktan 1 gün sonra yüzüne bile bakmadım 3 yıldır duruyor arada giriyorum ama seviyorsan o tür oyunları alabilirsin

Merhaba. Sorum başlıkta. Şuan fiyatı 43tl. Sizce hala oynanır mı? Ücretsiz lite oyna diyeşlanler olacaktır. Her girdiğimde hileye ölüyorum. Boşa oyuncu raporluyorum diye düşünmeye başladım. Battle Royale oyunlarında pek yetenekli değilim. Steam versiyonunun haritaları ve oyun modları hoşuma gidiyor. Yardımlarınız için teşekkürler.
Lite oyunu yazın tamamen kaldırılıyor ayrıca pubg 2. oyunu yolda bug ve hile çok var diye. Bence alma bende var 20 saat oynadım 69 TL çöpe gitti sistem de kaldırıyor ama oynamam, onun yerine warzone oyna daha iyi.

Pubg bu andan sonra büyük bir patlama ya da bir şey yaşar mı bilmiyorum onun dışında inanılmaz bir kitleyle oynanmaya devam etmez. Oynayan arkadaşların varsa eğer almayı tavsiye edebilirim ya da tek başıma fortnite vs oynadım bunu da oynarım diyorsan al. Ben aldıktan sonraki 3 ayımda 300 saate yakın oynadım

Mekanikleri leş gibi. Vuruş hissiyatı yok. Çok dandik geldi bana. Ben önermem. Lakin indirimde alınabilir ne de olsa zevkler ve renkler tartışılmaz.

alma bence pubg en kötü battle royale piyasadaki

Seviyorsan alınır. Ücretsiz lite versiyonuna göre daha az hile var
O kapandı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O tür Battle Royale oyunları seviyorsan alınır.

bende aldım ama şimdi bu yorumları görünce iade edesim geldi

Geri