Neler Yeni

PUBG alışma süreci ne kadar?

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Merhabalar;
dostlar steam pubg indidim fakat şuan yapay zeka bile benden iyi oynuyor😅. Alışma Süreci ortalama ne kadar sürer sizce. Ayrıca 4-5 maç girdim hep 500 seviyeler kol geziyor. maç sonunu izlediğimde de zaten genelde onlar ilk 10 a giriyor. Son soru olarak oyuncu faresi olması ne kadar etkiler benimki normal klasik mouse, bununla olmaz diyosanız illa oyuncu mouse almak gerekcek o zaman

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İstersen en iyi oyuncu faresine sahip ol, yetenek olmazsa olmaz. Oyuncu faresinin illaki katkısı olur, oynayışın iyileşir. Bu arada oynaya oynaya alışırsın, sadece 5 maçla olmaz bu iş. Devamlı oynaman lazım.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir oyun için oyuncu mouse'u almak oldukça saçma ben de normal mouse kullanıyorum ve oyunu oynayabiliyorum diyebilirim, e-sporcular için önemli oyuncu mouse u onu geçersek ne zaman alışırsın bilmiyorum ben genel olrak eskiden de Pubg Lite oynadığımdan biraz alışıktım başladığıma bile oynayarak alışırsın zamanla

Rulep

80+ Gold
daha iyi oynaman için oyuncu mouse gerekebilir ama normal mouse bozuk değilse de kötü yapmaz belki sen oynayamıyorsundur

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstersen en iyi oyuncu faresine sahip ol, yetenek olmazsa olmaz. Oyuncu faresinin illaki katkısı olur, oynayışın iyileşir. Bu arada oynaya oynaya alışırsın, sadece 5 maçla olmaz bu iş. Devamlı oynaman lazım.
teşekkürler o zaman bir süre sabredicem :)
Bir oyun için oyuncu mouse'u almak oldukça saçma ben de normal mouse kullanıyorum ve oyunu oynayabiliyorum diyebilirim, e-sporcular için önemli oyuncu mouse u onu geçersek ne zaman alışırsın bilmiyorum ben genel olrak eskiden de PUBG Lite oynadığımdan biraz alışıktım başladığıma bile oynayarak alışırsın zamanla
teşekkürler oynamaya devam öyleyse :)
daha iyi oynaman için oyuncu mouse gerekebilir ama normal mouse bozuk değilse de kötü yapmaz belki sen oynayamıyorsundur
evet oynayamıyorum :) alışmak bir süre gerektircek anlaşılan teşekkrürler :)

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Oyuncu mouse u olursa güzel olur.
Gerek yok diyen arkadaşlar o zaman laptop mouse u ile fps oyunu oynayın görelim sizi. Spray için gerekli hızlı dönüşler için gerekli bunu normal mouseta yapınca takılıp kalıyor spray atınca tutulup kalıyor.Ayrıca alışmak için çok oynaman gerekli aynı zamanda yayın izle iyi oyuncular nasıl oynuyor onlara bak ve maçlara girmeden önce atölye gir en az 30 dakika farklı silahlarda ısın yavaş yavaş gelişirsin.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
YILDIRIM
Oynaya oynaya alışırsın video filanda izle tabi silahların sekmesine vs alışman lazım öncesinde fps oyunları oynuyorsan alışma süren dahada kısalır

şahin doğan

80+ Platinum
senin kas hafızana bağlı

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyuncu mouse u olursa güzel olur.
Gerek yok diyen arkadaşlar o zaman laptop mouse u ile fps oyunu oynayın görelim sizi. Spray için gerekli hızlı dönüşler için gerekli bunu normal mouseta yapınca takılıp kalıyor spray atınca tutulup kalıyor. Ayrıca alışmak için çok oynaman gerekli aynı zamanda yayın izle iyi oyuncular nasıl oynuyor onlara bak ve maçlara girmeden önce atölye gir en az 30 dakika farklı silahlarda ısın yavaş yavaş gelişirsin.
Saçmalama laptop mouse ile normal mouse arasında dağlar kadar fark var ben bütün oyunlarımı normal mouse ile oynuyorum beceremiyorsan oyuncu normal fark etmez ve takılıp kaldığını nereden çıkardın saçmalıyorsun valla

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Saçmalama laptop mouse ile normal mouse arasında dağlar kadar fark var ben bütün oyunlarımı normal mouse ile oynuyorum beceremiyorsan oyuncu normal fark etmez ve takılıp kaldığını nereden çıkardın saçmalıyorsun valla
Normal mouse derken ne mesela anormal mouseta mı var ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,243
Üyeler
166,904
Son üye
EmreGN55