Neler Yeni

PUBG alışma süreci ne kadar?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Oyuncu mouse diye bir şey yoktur. İyi mouse vardır, kötü mouse vardır. İyi mouseun sensörleri iyidir, tepki süresi kısadır, dizaynı iyidir. Kötü mouseun ise tam tersi olur. Ayrıca istersen dünyanın en iyi mouse u sende olsun, iyi bir oyuncu değilsen hiçbir halta yaramaz. Ek olarak ne kadar sürede alışırım demişsin, biz nerden bilelim? 1000 saatte silver olan da var, 100 saatte global olan da var. Tamamen senin becerilerine, game sense'ine bağlı. Daha önce FPS oyun geçmişin varsa, Battle Royale geçmişin varsa daha hızlı adapte olabilirsin. Benim 5K CS'm var, 300 saat PUBG'm var. Kendime iyi bir oyuncu diyebilirim PUBG'de. 1000 saatte benim gibi olucak adamlar da var, 100 saatte beni 5'e katlıcak adamlar da var. Game sense, yetenek.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya şimdi sizde şöyle bir şey var; Yok hafif mouse olsun, yok o olsun yok bu olsun tepkime süresi bilmem ne olsun, ama ben böyle düşünmüyorum bana mesela ağır mouselar güzel gelir mouse da kablo ile uğraşmayı sevmem bu yüzden kafa yapımız uyuşmuyor sen bir e-sporcu gibi düşünüyorsun ben ise ev kullanıcısı. bu yüzden anlaşmamızın imkanı yok, kulaklığıda zamanında oyunlar için seçtim, evet ekipmanlardan pek anlamam ama bu konuda ekipmanlardan anlamanın veya anlamamanın ne ilgisi var acaba anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşa zaman kaybısın boşver

flare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ted
İlgilendiği Kategoriler
Araba
Merhabalar;
dostlar steam PUBG indidim fakat şuan yapay zeka bile benden iyi oynuyor😅. Alışma Süreci ortalama ne kadar sürer sizce. Ayrıca 4-5 maç girdim hep 500 seviyeler kol geziyor. maç sonunu izlediğimde de zaten genelde onlar ilk 10 a giriyor. Son soru olarak oyuncu faresi olması ne kadar etkiler benimki normal klasik mouse, bununla olmaz diyosanız illa oyuncu mouse almak gerekcek o zaman
biraz zor bir oyun mithrain maçlarını izle günde 1-2 tane ısınma oyna 2 haftada 3-5 vurursun 1-2 ayda 10-15'e çıkabilirsin ama çok yetenek ve hız gereken bir oyun.Ben de en fazla plat ranka çıkmıştım kasınca tabi o zamanlar 40 fpsle 15 vuruyordum şuan 6x ile mk sprey atsam dağa taşa gider(droptan çıkan otomatik en fazla seken silah)

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Ya şimdi sizde şöyle bir şey var; Yok hafif mouse olsun, yok o olsun yok bu olsun tepkime süresi bilmem ne olsun, ama ben böyle düşünmüyorum bana mesela ağır mouselar güzel gelir mouse da kablo ile uğraşmayı sevmem bu yüzden kafa yapımız uyuşmuyor sen bir e-sporcu gibi düşünüyorsun ben ise ev kullanıcısı. bu yüzden anlaşmamızın imkanı yok, kulaklığıda zamanında oyunlar için seçtim, evet ekipmanlardan pek anlamam ama bu konuda ekipmanlardan anlamanın veya anlamamanın ne ilgisi var acaba anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni anladın işte oyun için profesyonel veya profesyonele yakın mouslar gerekli bunlar oyuncular için fakat çok hard oyuncu değilsen dalgasına oynuyorsan normal ucuz mouselarda işini görür.Aynı şeyi söylüyoruz fakat sen başka yerlere çekiyorsun

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yeni anladın işte oyun için profesyonel veya profesyonele yakın mouslar gerekli bunlar oyuncular için fakat çok hard oyuncu değilsen dalgasına oynuyorsan normal ucuz mouselarda işini görür.Aynı şeyi söylüyoruz fakat sen başka yerlere çekiyorsun
Anladım, yani oyuncu mouseları tabii ki daha iyi olacaktır oyun için üretiliyorlar ama oynamak için engel değil bunların olması ben bunu açıklmaya çalışıyordum, neyse, iyi günler.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,511
İsim
Oğuz Oğuz
Merhabalar;
dostlar steam PUBG indidim fakat şuan yapay zeka bile benden iyi oynuyor😅. Alışma Süreci ortalama ne kadar sürer sizce. Ayrıca 4-5 maç girdim hep 500 seviyeler kol geziyor. maç sonunu izlediğimde de zaten genelde onlar ilk 10 a giriyor. Son soru olarak oyuncu faresi olması ne kadar etkiler benimki normal klasik mouse, bununla olmaz diyosanız illa oyuncu mouse almak gerekcek o zaman
5 yıldır adam vuramıyorum. R6'da 15 kill adlığım round var adam pubg de yok abi. ne uzaktan ne yakından yani.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,511
İsim
Oğuz Oğuz
Benim normal mousetan kastım
Gaming veya normal işlerde kullanılan mouselar ekipman seçiminden belli anlamadığın
şey gibi 30k lık sistem alıp hala vuramayanlar gibi :d

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,337
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Alışma süresi kişiden kişiye değişiyor bu senin yatkınlığına bağlı 1 ay da olabilir 6 ayda.
Oyuncu Mouse kısmına gelirsek Fps oyunu için oyuncu mouse iyi ya da kötü lazım, kesinlikle ekipman farkettiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,243
Üyeler
166,904
Son üye
EmreGN55