pubg alt tab yeşil ekran sorunu

Reaksiyon skoru
42
arkadaşlar video atamadım nedense arkadaşın bilgisayarı bir tek pubg de bu sorun var alt tab yapıyor dönüşünde yeşil ekran yanıp sönüyor ekranın yarısı şeklinde nedeni ne olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran böyle oluyor

Ekler

• 473BE30E-694D-4D70-90DE-43E0E0C8CBFD.png
    473BE30E-694D-4D70-90DE-43E0E0C8CBFD.png
    1.8 MB · Hit: 105
arkadaşlar video atamadım nedense arkadaşın bilgisayarı bir tek PUBG de bu sorun var alt tab yapıyor dönüşünde yeşil ekran yanıp sönüyor ekranın yarısı şeklinde nedeni ne olabilir

ekran böyle oluyor
monitörün ya da ankartında aırıza olabilrmi m0onitörle sistemini yazarmısın

monitörün ya da ankartında aırıza olabilrmi m0onitörle sistemini yazarmısın
dün şöyle bir olay oldu; güç kablosunu takarken ters takmış gibi oldum tek ucu girdi ceyran sesi geldi ama psu şarteli kapalıydı bunla ilgili olabilir mi (arkadaşın ağzıyla)

dün şöyle bir olay oldu; güç kablosunu takarken ters takmış gibi oldum tek ucu girdi ceyran sesi geldi ama psu şarteli kapalıydı bunla ilgili olabilir mi (arkadaşın ağzıyla)
Durum sadece tek bir oyunda oluyorsa ekipmanlar problem olacağını pek düşünmüyorum fakat diğer oyunların da ekipmanları ne kadar zorlandığını bilmek gerekir. En az Pubg kadar komponentleri çalıştıran bir oyunda deneyin. Sonucu bildirin.

Durum sadece tek bir oyunda oluyorsa ekipmanlar problem olacağını pek düşünmüyorum fakat diğer oyunların da ekipmanları ne kadar zorlandığını bilmek gerekir. En az PUBG kadar komponentleri çalıştıran bir oyunda deneyin. Sonucu bildirin.
furmark testi bu konuda yardımcı olur mu

Durum sadece tek bir oyunda oluyorsa ekipmanlar problem olacağını pek düşünmüyorum fakat diğer oyunların da ekipmanları ne kadar zorlandığını bilmek gerekir. En az PUBG kadar komponentleri çalıştıran bir oyunda deneyin. Sonucu bildirin.
ayrıca oyun pencere modunda ve kenarsız tam ekran mı ne onda öyle bi sorun yok

Pubg de alt tab yaptığınız gibi furmark testinde de yapabilirseniz yapın.

Geri