Neler Yeni

Yardım Pubg ayarlarım nasıl olmalı ( nedense düşük fps alıyor gibiyim )

Flowzzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert koç
i5 12400F
RTX 4060 Tİ 8GB
500 Gb m2 ssd
16 gb ram

165 hz monitörüm var fakat oyunda düşük fps alyor gibiyim oyun ayarlarım aşağıdaki gibi var mı tavsiye veya yardımcı olacak.

Genel fps ( +160 bazı yerlerde 80-90 görüyorum )
1731649803706.png

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,589
İsim
uwu
Mobil olanını oynasan anlarımda Steam PUBG de düşük ayarlar kötü oluyor yüksek yap zaten 130/140fps vermesi lazım ört da (teste bakmadım kabaca tahmin yaptım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Fatih çatal
Dağın üstünden şehire falan bakıyosan 90'a falan düşmesi normal ama genel oyun içi zeminde 160-200 civarı gayet normal.

Flowzzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mobil olanını oynasan anlarımda Steam PUBG de düşük ayarlar kötü oluyor yüksek yap zaten 130/140fps vermesi lazım ört da (teste bakmadım kabaca tahmin yaptım)
reis gereksiz şeyleri kapadım zaten :D ama gereksiz düşük gibi geliyor :D onu çözemedim daha yüksek bekliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dağın üstünden şehire falan bakıyosan 90'a falan düşmesi normal ama genel oyun içi zeminde 160-200 civarı gayet normal.
daha düşük almaktayım garip olan o

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cem
kenar yumuşatma ve rötuşu düşür,anasayafadaki fps odağını monitör hz ile eşitle biraz daha fazla yazabilirsin.
Nvidia panelden pugbye ait tüm exeleri yüksek performans seç.Güç ayarlarını yüksek performans seç muhtemelen fullhd oynuyorsundur.

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
ubah
kenar yumuşatma ve doku orta olacak diğerleri en düşük olacak competitive oyuncular bu şekilde oynuyor genelde
Kenar yumuşatma isteğe göre çok düşükte olabilir tercih meselesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Fatih çatal
Sıcaklıklarını kontrol ettin mi, sorun oyunla alakalı değil sanırım çünkü pubg de sadece çok yoğun olan yerlerde ve yüksek bi yerden uzağa bakıyosan fps düşer

Flowzzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kenar yumuşatma ve rötuşu düşür,anasayafadaki fps odağını monitör hz ile eşitle biraz daha fazla yazabilirsin.
Nvidia panelden pugbye ait tüm exeleri yüksek performans seç.Güç ayarlarını yüksek performans seç muhtemelen fullhd oynuyorsundur.
her şey performansta dediğin ayarları deniyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcaklıklarını kontrol ettin mi, sorun oyunla alakalı değil sanırım çünkü pubg de sadece çok yoğun olan yerlerde ve yüksek bi yerden uzağa bakıyosan fps düşer
sıcaklık değerleri iyi sıfır cihaz termalleri vs yeni

Top Bottom