Neler Yeni

PUBG biraz oynadıktan sonra donuyor

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
PUBG'de bir süre oynadıktan sonra (yaklaşık 3-5dk sonra) oyun donuyor. Önceden bu sorun yoktu ama bugün girdiğimde böyle bir sorunla karşılaştım. 3 maç attım ve 3'ünde de aynısı oldu. Oyun esnasında donuyor ve bir süre sonra oyun kapanıyor. Dediğim gibi bu sorun önceden yoktu ama bugün böyle bir olayla karşılaştım. Oyunu kapatıp açmama rağmen düzelmedi. Dosyaları doğrulamayı denedim. Her defasında 1 dosya eksik oluyor. 1.1mb'lık bir dosya. İndirmeme rağmen atıyor ve tekrar eksik çıkıyor.
Sistemim;
R5 1600 AF
1650 Super
16GB RAM
Isı değerleri normal. 60-65 üstüne çıkmıyor. Dediğim gibi bu sorun bugün başıma geldi. Önceden yoktu.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Konu dışı ve boş mesajlar atıcaksanız ne yeri ne de zamanı. Reportlayıp geçiyorum modlar gereğini yapar.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Sinirle alakası yok biladerim. Adam bilgim yok diyor. Bilgin yoksa yorum yapmazsın bu kadar basit. Boşuna görüntü kirliliği oluşturuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece PUBG'de bu sorun.
O dosyadan kaynaklı da sorununu bilmiyorum dosya adını yazıp youtube da aratabilrisin çözümü

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Konu dışı ve boş mesajlar atıcaksanız ne yeri ne de zamanı. Reportlayıp geçiyorum modlar gereğini yapar.
Abicim nediyosun sen ergenliğin göbeğindesin,rizelisin vücudun ekstra hormon salgılıyor ama bu kadar agresif olma adam nazik bir dille söylemis insanları kırma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,296
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom