Neler Yeni

PUBG biraz oynadıktan sonra donuyor

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
O dosyadan kaynaklı da sorununu bilmiyorum dosya adını yazıp youtube da aratabilrisin çözümü
Dosya adı gözükmüyor ki.
1598723820050.png

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
İlk yazdığımı görmediniz herhalde :)

Onun dışında bilgim yok demek istedim.

Üzgünüm elimden gelen bu
"Bence dosya eksik diye donuyor." demişsin. Zaten dosyanın eksik olduğunu ve o yüzden donduğunu biliyorum. İçeriği okursan bunu görebilirsin. Bu mesajın hiçbir yardımda bulunmuyor. Ben agresiflik olsun diye söylemiyorum sadece yardımcı olmayan boş bir mesaj. Konuyu kirletmekten başka bir şey yapmıyor.

Gullwayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Tarık
PUBG'de bir süre oynadıktan sonra (yaklaşık 3-5dk sonra) oyun donuyor. Önceden bu sorun yoktu ama bugün girdiğimde böyle bir sorunla karşılaştım. 3 maç attım ve 3'ünde de aynısı oldu. Oyun esnasında donuyor ve bir süre sonra oyun kapanıyor. Dediğim gibi bu sorun önceden yoktu ama bugün böyle bir olayla karşılaştım. Oyunu kapatıp açmama rağmen düzelmedi. Dosyaları doğrulamayı denedim. Her defasında 1 dosya eksik oluyor. 1.1mb'lık bir dosya. İndirmeme rağmen atıyor ve tekrar eksik çıkıyor.
Sistemim;
R5 1600 AF
1650 Super
16GB RAM
Isı değerleri normal. 60-65 üstüne çıkmıyor. Dediğim gibi bu sorun bugün başıma geldi. Önceden yoktu.
Sorunun neden olduğunu bilmiyorum ama yanımda bi arkadaşım var o da bilmiyor

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Abicim nediyosun sen ergenliğin göbeğindesin,rizelisin vücudun ekstra hormon salgılıyor ama bu kadar agresif olma adam nazik bir dille söylemis insanları kırma
Boş mesajlarla konumu kirletme diyorum. Ayrıca sosyal medyadan birine ergen demek çok kolay değil mi? Tanımaz etmezsin beni. Ayrıca rizeli olmakla ne alakası var bunun? Kimin konusuna gidip böyle ***** ***** muhabbetler döndürsen aynı tepkiyi verir. Ha ben forum kültüründen uzağım, hayatımda ilk defa forum kullanıyorum diyorsan bilemem. Çok meraklıysan sohbet etmeye gider özelden yazarsın arkadaşa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunun neden olduğunu bilmiyorum ama yanımda bi arkadaşım var o da bilmiyor
Report.

sws9912

80+ Silver
Boş mesajlarla konumu kirletme diyorum. Ayrıca sosyal medyadan birine ergen demek çok kolay değil mi? Tanımaz etmezsin beni. Ayrıca rizeli olmakla ne alakası var bunun? Kimin konusuna gidip böyle ***** ***** muhabbetler döndürsen aynı tepkiyi verir. Ha ben forum kültüründen uzağım, hayatımda ilk defa forum kullanıyorum diyorsan bilemem. Çok meraklıysan sohbet etmeye gider özelden yazarsın arkadaşa.

Report.
Hocam adam yanlış bir şey mi dedi sadece denemeni istedi böyle davranırsanız kimse ilgilenmez sizinle saygılı olsan keşke biraz yanlış bilgi verse report et eyvallahta yanlış yaptığın

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Hocam adam yanlış bir şey mi dedi sadece denemeni istedi böyle davranırsanız kimse ilgilenmez sizinle saygılı olsan keşke biraz yanlış bilgi verse report et eyvallahta yanlış yaptığın
Dostum ben burda sorunun ne olduğunu çözmek için uğraşıyorum. Geliyorum burda konu açıyorum. Adam PUBG konusunun altında profil fotosuyla, ismiyle ilgili muhabbet döndürüyor. Kusura bakma ama böyle bir saygısızlığa benim nasıl saygılı davranmamı bekliyorsun?

İlk yazdığımı görmediniz herhalde :)

Onun dışında bilgim yok demek istedim.

Üzgünüm elimden gelen bu
Dostum oyun 4. kez atınca bir anlık sinirle birlikte buraya konu açtım. Senin mesajına çok yükselmişim. Kusura bakma. Sakin kafayla okuyunca hatalı olduğumu fark ettim. Kalbini kırdıysam özür dilerim.

sws9912

80+ Silver
Dostum ben burda sorunun ne olduğunu çözmek için uğraşıyorum. Geliyorum burda konu açıyorum. Adam PUBG konusunun altında profil fotosuyla, ismiyle ilgili muhabbet döndürüyor. Kusura bakma ama böyle bir saygısızlığa benim nasıl saygılı davranmamı bekliyorsun?
Anlamadım kimden bahsettiğini de saygısızlık değil bu adam gayet normal bir şekilde bilgim yok fakat bunu deneyebilirsin diyor emin değil ki olacağından o da zaten

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Anlamadım kimden bahsettiğini de saygısızlık değil bu adam gayet normal bir şekilde bilgim yok fakat bunu deneyebilirsin diyor emin değil ki olacağından o da zaten
O arkadaştan bahsetmiyorum. Ona gereksiz yükselmişim farkına vardım ve özür diledim. Benim bahsettiğim "Müslüm Gürses" adlı kullanıcı.

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
K

Dostum oyun 4. kez atınca bir anlık sinirle birlikte buraya konu açtım. Senin mesajına çok yükselmişim. Kusura bakma. Sakin kafayla okuyunca hatalı olduğumu fark ettim. Kalbini kırdıysam özür dilerim.
Kardeşim niye bu kadar sinirlisin niye insanları böyle tersliyorsun adam bilgim yok demiş belirtmiş neyi batti bunun anlamadım görüntü kirliliği istemiyorsan bakma konuya kaydir geç düzgünce söyleyebilirdin? Böyle basit seyler için birbirimizi kırmaya gerek yok

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Kardeşim niye bu kadar sinirlisin niye insanları böyle tersliyorsun adam bilgim yok demiş belirtmiş neyi batti bunun anlamadım görüntü kirliliği istemiyorsan bakma konuya kaydir geç düzgünce söyleyebilirdin?
O arkadaştan ayrı konuşuyorum, bir konuda bilgisi olmayan biri gelip senin konuna "Bilgim yok" yazsa hoşuna gider mi? Ayrıca konu sahibi benim. Konunun kirlenmesi beni ilgilendirir. Konu dışı bir mesaj olduğunda bunu neden görmezden geleyim?

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
O arkadaştan ayrı konuşuyorum, bir konuda bilgisi olmayan biri gelip senin konuna "Bilgim yok" yazsa hoşuna gider mi? Ayrıca konu sahibi benim. Konunun kirlenmesi beni ilgilendirir. Konu dışı bir mesaj olduğunda bunu neden görmezden geleyim?
Biri bana yazsa neden tersleyeyim teşekkür ederim geçerim durduk yere niye tersliyorsun gereksiz şeyler için birbirinizi kırıyorsunuz tamam sağol de geç işte ne tahammülsüzsünüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,642
Üyeler
164,715
Son üye
Erten60
Top Bottom