PUBG de Çok Kötüyüm.

Oyuna adaptasyon sağlaman lazım. Oyunun içinde olman lazım, aimin iyi olması. Dürbün hassasiyetini ve dikey yönlü hassasiyet falan tam eline göre ayarla. Testi oyunda yap. Antrenman sırasında pek anlaşılmaz.
Mouse? Mouse, eline tam oturuyor mu? Ağır da değilse her şeyi yapabilirsin.
Pusarak oynarsan hiç bir şey yapamazsın, agresif olarak bazı yerlerde. Cover olsun ateş et geri çekil, o ateş etmeyi kesince veya şarjör sesi duyunca agresif ol. Veya canını çok az kaldığını emin olduğunda. Diğer türlü Aimin iyi olduktan sonra her şeyi yaparsın. Aimi oyun içerisinde geliştirirsin.
Antrenman modunda değil.

Ses kasıyorum kulaklığım iyi. Pusarak oynuyorum olmuyor, agresif yapıyorum olmuyor nasıl iyi oynarım oyunu?
Yok PC PUBG den bahsediyorum. Bir tek ben değilmişim böyle olan. :D
Knk boşver ben çok iyiydim bir zamanlar abimin önerisi ile cs ye geçtim cs sardı iki ay sonra pubg döneyim dedim tam anlamıyla her şeyi unutmuştum cs gibi düşünüyordum u yüzden ne kadar çalışırsan çalış bir ay bırakınca unutuyorsun

Sürekli BootCamp ana binaya atla pusma, çatışmaktan sakınma, hassasiyetin sana göre olması çok önemli ona dikkat et. Mouse eline tam oturması gerek, Claw, Palm ya da fingertip arasından seç tutuş şeklini. Ben claw tutuyorum mesela

Geri