Mediamarkt arayıp sordum yok diyorlar öyle bir indirim ne mağaza da ne webde o şekilde dedilero kadar anlık indirimleri akakçe göstermiyor.
Mediamarkt arayıp sordum yok diyorlar öyle bir indirim ne mağaza da ne webde o şekilde dedilero kadar anlık indirimleri akakçe göstermiyor.
Peki kardeşim. Şu kafayla devam edebilirsinMediamarkt arayıp sordum yok diyorlar öyle bir indirim ne mağaza da ne webde o şekilde dediler
Bayılıyorum su her şeyi ben çok bilirim havasına İnan ki ama sen böyle devam et senin için daha iyiMediamarkt arayıp sordum yok diyorlar öyle bir indirim ne mağaza da ne webde o şekilde dediler
dostum alttaki fotoğraf yanlış oldu sanırım.Peki kardeşim. Şu kafayla devam edebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bayılıyorum su her şeyi ben çok bilirim havasına İnan ki ama sen böyle devam et senin için daha iyiAlıntıyı görüntüle
Hayır. O zaman ki 13_14 bin tableti de bu fiyattan sattılar. Bir sürü ürün de bu fiyatlar oldu.dostum alttaki fotoğraf yanlış oldu sanırım.
dostum bu hangi tablet s9fe miHayır. O zaman ki 13_14 bin tableti de bu fiyattan sattılar. Bir sürü ürün de bu fiyatlar oldu.
Evetdostum bu hangi tablet s9fe mi
ben aynısını 12.500 e almıştım Eylül ekim ayında işte şimdi koydu hocam.
Hocam a9 a9 plus vb bir sürü tablet neredeyse bedava fiyata gitti Huawei tabletler. Çoğu kişinin iptal ettiler ama %60 aldı yani ürünleri ben de dahil. Bu klavyeyi de 900 den sattılar alamadimben aynısını 12.500 e almıştım Eylül ekim ayında işte şimdi koydu hocam.
valla koydu şimdi hocam bana açıkçası 6500 lira fazla vermişim.Hocam a9 a9 plus vb bir sürü tablet neredeyse bedava fiyata gitti Huawei tabletler. Çoğu kişinin iptal ettiler ama %60 aldı yani ürünleri ben de dahil. Bu klavyeyi de 900 den sattılar alamadim
Bence koymamasi gerekiyor. Her zaman düştüğü fiyatlar değil çünküvalla koydu şimdi hocam bana açıkçası 6500 lira fazla vermişim.
Boş yapma işine bak dostumPeki kardeşim. Şu kafayla devam edebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bayılıyorum su her şeyi ben çok bilirim havasına İnan ki ama sen böyle devam et senin için daha iyiAlıntıyı görüntüle