Bu hileler bir tek bana denk gelmiyor galiba, diğer oyunlarda daha fazla hileye denk geliyorumher oyunda var da bunlarda ki kadar yok. PUBG bitti hile yüzünden
Bu hileler bir tek bana denk gelmiyor galiba, diğer oyunlarda daha fazla hileye denk geliyorumher oyunda var da bunlarda ki kadar yok. PUBG bitti hile yüzünden
Aynı şekilde oyunda çok az hileye denk geldim. Oyun tam sürüme çıkmadan aylar önce almıştım o zamanlardan beri çok sık olmasa da açar oynarım. Denk gelen hile ayda yılda 1 banaBu hileler bir tek bana denk gelmiyor galiba, diğer oyunlarda daha fazla hileye denk geliyorum
insallah oyle olur. o zamanlar mobile versiyonu oynuyodum hem ozledim hem merak ediyorum pc versiyonunuTemelli geri dönüyordur umarım. 3 ay durup gidecekse bir anlamı yok.
ilk basta bende oyle anladim ama oyle degilmis. 14 mayista pcye 28 mayista playstationa gelecekmis.Aynı şekilde oyunda çok az hileye denk geldim. Oyun tam sürüme çıkmadan aylar önce almıştım o zamanlardan beri çok sık olmasa da açar oynarım. Denk gelen hile ayda yılda 1 bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca sanırım map sadece 2 haftalığına normal erangel yerine geliyor. 2 hafta çok az bence en az 1 ay durması gerekirdi.
Hocam PC 14-28 May console 23 May-6 June yazıyor. Zaten açıklamada da haftalık rotasyonda normal erangel yerine geçici olarak geliyor yazıyor. Keşke uzun bir süre kalsaydı sırf bu haberi gördüğüm için tekrar yüklemiştim ama sadece 2 hafta olucak yüksek ihtimal.insallah oyle olur. o zamanlar mobile versiyonu oynuyodum hem ozledim hem merak ediyorum pc versiyonunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk basta bende oyle anladim ama oyle degilmis. 14 mayista pcye 28 mayista playstationa gelecekmis.
haa videonun aciklamada yaziyomus kral. For 2 weeks only diyo. üzdüHocam PC 14-28 May console 23 May-6 June yazıyor. Zaten açıklamada da haftalık rotasyonda normal erangel yerine geçici olarak geliyor yazıyor. Keşke uzun bir süre kalsaydı sırf bu haberi gördüğüm için tekrar yüklemiştim ama sadece 2 hafta olucak yüksek ihtimal.