PUBG "Initializing" Ekranında Kalıyor

ErhanTG

80+
Reaksiyon skoru
49
Merhabalar, Arkadaşlarımızla PUBG oynuyoruz (steam sürümü) ancak son zamanlarda oyunun açılışındaki initializing ekranında kalma, sisli gri ekranda kalma gibi sorunlar yaşıyoruz. Biz 4 kişi olarak bu sorunu yaşıyoruz ama diğer 2 arkadaşımızda bu sorun yok. Driver güncelle dns değiştir esc backspace veya shift backspace gibi durumları yaptım. Dosyaları doğruladım, silip tekrar yükledim ama bana mısın demedi. Lütfen çözümü bilen varsa yardımcı olsun.

İlk açılışta bu sorunu yaşıyoruz diyelim ki kapat aç yapa yapa bir şekilde oyun açıldı bu sefer de maça giriyoruz bitince lobiye dönerken yine aynı sorunu yaşıyoruz...

Merhabalar, Arkadaşlarımızla PUBG oynuyoruz (steam sürümü) ancak son zamanlarda oyunun açılışındaki initializing ekranında kalma, sisli gri ekranda kalma gibi sorunlar yaşıyoruz. Biz 4 kişi olarak bu sorunu yaşıyoruz ama diğer 2 arkadaşımızda bu sorun yok. Driver güncelle dns değiştir esc backspace veya shift backspace gibi durumları yaptım. Dosyaları doğruladım, silip tekrar yükledim ama bana mısın demedi. Lütfen çözümü bilen varsa yardımcı olsun.

İlk açılışta bu sorunu yaşıyoruz diyelim ki kapat aç yapa yapa bir şekilde oyun açıldı bu sefer de maça giriyoruz bitince lobiye dönerken yine aynı sorunu yaşıyoruz...
Dosya bütünlüğünü doğrulayın

aynı durum benim arkadaşta da var geçen bulutlu ekranda kaldı 10 15dk kapat aç yapınca falan düzeldi sonra yine oldu falan
bende hiçbir sorun yok ama

aynı durum benim arkadaşta da var geçen bulutlu ekranda kaldı 10 15dk kapat aç yapınca falan düzeldi sonra yine oldu falan
bende hiçbir sorun yok ama
Bir türlü çözemedik şuan uğraşıyorum çözebilirsem eğer paylaşacağım çözümü.

Arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor ve bir çözüm bulamadık. Şu anda evinde internet olmadığı için mobil verisini paylaşıp o şekilde oynuyor. Bir ihtimal o sebep oluyor olabilir diye düşünüyorum. :peepo1:

Dostlar galiba çözdüm biz 2 arkadaş denedik ve oldu inşallah sizin de olur.

Goodbyedpi kaldırın ve splitwire kurun ve bilgisayarı yeniden başlatın hayırlı olsun :D

benim arkadasta da goodbyedpi var bende yok ben zapret kullaniyorum demekki bundan kaynakli soyliyeyim bende duzelirse yazarim buraya

büyük ihtimal goodbyedpi yüzünden. bende yaşıyordum goodbyedpi kapatmadan çözmek için goodbyedpi açtığın dosyayı düzenleyip "goodbyedpi.exe" ibaresinin yanında 5 rakamı olması lazım ben 3 yaptığımda her şey düzeldi. kaydedip de çıkmayı unutma dosyadan. Bunu ilk başta goodbyedpi kapatıp, ardından düzenleyip kaydedip tekrar açma şeklinde yapılması lazım

Dostlar galiba çözdüm biz 2 arkadaş denedik ve oldu inşallah sizin de olur.

Goodbyedpi kaldırın ve splitwire kurun ve bilgisayarı yeniden başlatın hayırlı olsun :D

Şuan için gördüğüm kadarıyla bayağı bi insan var bu durumdan müzdarip halde olan. An itibari ile goodbyedpidan kaynaklandığını tamamiyle kesinleştirdik çünkü yaklaşık 15 kişiye aynı yolu izlediğimizde sorun çözülmüş oldu...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,275
Üyeler
194,292
Son üye
Smaragol
Geri