Neler Yeni

Yardım PUBG kasma ve takılma sorunu

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar geçenlerde pubg oynamak için oyunu indirip girmiştim ancak şöyle bir sıkıntı var, oyunda ayarları düşürsem çok kötü kasıyor sağıma soluma dönemiyorum fena bir drop giriyor. Diğer türlü ise ayarları biraz yükseltiyorum bu sefer GPU %98 kullanımlara geliyor ancak o kasma sorunu hâla devam ediyor, oyunu oynatmıyor resmen. Bunun çözümü nedir? Hangi ayarları yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

aliozkanca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali Özkanca
Arkadaşlar merhabalar geçenlerde PUBG oynamak için oyunu indirip girmiştim ancak şöyle bir sıkıntı var, oyunda ayarları düşürsem çok kötü kasıyor sağıma soluma dönemiyorum fena bir drop giriyor. Diğer türlü ise ayarları biraz yükseltiyorum bu sefer GPU %98 kullanımlara geliyor ancak o kasma sorunu hâla devam ediyor, oyunu oynatmıyor resmen. Bunun çözümü nedir? Hangi ayarları yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Valla dostum şöyle diyim 6800xt var bende geçen indirdim en ultra moddada drop yiyorum en dusuktede anlamadım bende olayı tam sağ sol donuslerde takılıyor anlık bazen

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
bu konuyu açmayı düşünüyordum ben de. malesef oyunu freetoplay yaptıktan sonra iflah olmadı oyun. çok bozdular oyunu çok. aynı sistemle yağ gibi oynuyordum şimdi droplar arttı baya. bakalım düzelicez inşallah be KRAFTON GAMES çalışıyodur inşallah :)

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla dostum şöyle diyim 6800xt var bende geçen indirdim en ultra moddada drop yiyorum en dusuktede anlamadım bende olayı tam sağ sol donuslerde takılıyor anlık bazen
Çok garip geçrekten. Bu şekilde bile adam vurabiliyorum kasarakta olsa, kasmasa düşünemiyorum. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu konuyu açmayı düşünüyordum ben de. malesef oyunu freetoplay yaptıktan sonra iflah olmadı oyun. çok bozdular oyunu çok. aynı sistemle yağ gibi oynuyordum şimdi droplar arttı baya. bakalım düzelicez inşallah be KRAFTON GAMES çalışıyodur inşallah :)
Pek düzeltmeye çalıştıklarına inanmıyorum çünkü oyunu tarayıcıda arattığımda mobil sürümden başka bir şey çıkmıyor. Bir video buldum kasma sorunu çözüm diye 2019'da çekilmiş.

Top Bottom