Neler Yeni

PUBG kritik bir hile önleme hatası

147selo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Selim Kartal
Son 4-5 gündür oyuna giriyorum ilk 3-5 dakika bir şey olmuyor sonrasında şu hata ile karşılaşıyorum ve oyunum kapanıyor ondan sonra oyuna geri giriyorum yeni bir maça giriyorum ve yine aynı senaryo . Steam üzerinden oyun dosyalarını doğruladım oyunu tekrar yükledim ama ne ettim ise bir fayda göremedim . bilgisayarımda herhangi bir lisanssız uygulama yok ayrıca hata almadığım zaman ile hata aldığım zaman arasında bilgisayarımda hiçbir farklılık yok herhangi bir uygulama indirip kaldırmadım tamamen aynı bilgisayarım bir gün ansızın durup dururken bu hatayı almaya başladım. Hatanın Türkçesinde " kritik bir hile önleme sisteminin düzgün çalışmadığını fark ettik oyununuz 10 saniye içerisinde kapatılacaktır çözüm olarak oyun dosyalarını doğrulamayı ve ya oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz " gibisinden bir şey yazıyor
Adsız.png

Onurix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onurcan Güngör
Aynısını hatayı bendede verdide çzözebildinmi knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son 4-5 gündür oyuna giriyorum ilk 3-5 dakika bir şey olmuyor sonrasında şu hata ile karşılaşıyorum ve oyunum kapanıyor ondan sonra oyuna geri giriyorum yeni bir maça giriyorum ve yine aynı senaryo . Steam üzerinden oyun dosyalarını doğruladım oyunu tekrar yükledim ama ne ettim ise bir fayda göremedim . bilgisayarımda herhangi bir lisanssız uygulama yok ayrıca hata almadığım zaman ile hata aldığım zaman arasında bilgisayarımda hiçbir farklılık yok herhangi bir uygulama indirip kaldırmadım tamamen aynı bilgisayarım bir gün ansızın durup dururken bu hatayı almaya başladım. Hatanın Türkçesinde " kritik bir hile önleme sisteminin düzgün çalışmadığını fark ettik oyununuz 10 saniye içerisinde kapatılacaktır çözüm olarak oyun dosyalarını doğrulamayı ve ya oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz " gibisinden bir şey yazıyor Alıntıyı görüntüle
Desteklede konuştum, dediklerinide yaptım onlarda çözemedi bıraktım bırakıcam oyunu az kaldı

Top Bottom