oyunu sildim drop yiyior diye normal pubg aldım ama sizce neyden kaynaklıdır yükleyip yarın atarımOyun içi değerleri MSİ Afterburner ile paylaşabilir misiniz?
peki onları nasıl azaltırımDeğerlere bakmadan bir şey söyliyemem ama yüksek CPU kullanımı, Yüksek Disk kullanımı, Yüksek sıcaklık değerleri gibi etmenler var.
tamam indirince buraya atarımHangisi olduğunu bilmiyoruz, belkide daha farklı bir sorundur...
onları takın zamanda yapıcamSteamdeki Pugb SSD şart RAM Mutlaka 16 olmalı yoksa küfür edersin![]()
birde önce ssd yi mi almalıyım yoksa ram i miSteamdeki Pugb SSD şart RAM Mutlaka 16 olmalı yoksa küfür edersin![]()
yüksek ayarda 1920x1080pOyun içi ayarlarınız nasıldı, çünkü her şeyi en düşüğe çekince ekran kartı kullanımı düşüp işlemci kullanımı çok fazla oluyor ve sıkıntılar meydana geliyor.
SSD ne alaka anlamadım?Steamdeki Pugb SSD şart RAM Mutlaka 16 olmalı yoksa küfür edersin![]()
Haritalar yüklenirken harddisk yavaş oluyor geç geliyor drop giriyordu maalesef bendeSSD ne alaka anlamadım?