Pubg Lite Düşük Fps Sorunu

Memoli12345

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
424
Merhaba Arkadaşlar.Bu Sorun Şuanda Yaşıyorum Oyunda İken Fps 60 ın yukarısına çıkmıyor böyle bir sorun yoktu düne kadar bi kaç ayarla oynadım nvida denetim masasında o yapmış olabilirmi? Tüm Cevaplarınız İçin Teşekkür Ederim :)

Merhaba Arkadaşlar.Bu Sorun Şuanda Yaşıyorum Oyunda İken Fps 60 ın yukarısına çıkmıyor böyle bir sorun yoktu düne kadar bi kaç ayarla oynadım nvida denetim masasında o yapmış olabilirmi? Tüm Cevaplarınız İçin Teşekkür Ederim :)
Olabilir düzeltin o ayarları. Ve oyun içinde fps sabitleyici acikmi kontrol edin.

Hocam oyun içi fps sınırlamasını kaldırmalısınız.

Sistem Özelliklerim:

Ekran Kartı:Nvida Geforce Gtx 1650ti 4gb vram

İşlemci:Amd Ryzen 7 4800h 8 core 16 threads

Sistem Belleği(RAM): 16 GB

Laptop Markası Modeli:Lenovo İdeapad Gaming 3
Post automatically merged:

Hocam oyun içi fps sınırlamasını kaldırmalısınız.
Hocam Oyun İçi Fps Sınırlaması Yani max fps 300 de yani herhangi bir fps limiter kullanmıyorum

Sistem Özelliklerim:

Ekran Kartı:Nvida Geforce Gtx 1650ti 4gb vram

İşlemci:Amd Ryzen 7 4800h 8 core 16 threads

Sistem Belleği(RAM): 16 GB

Laptop Markası Modeli:Lenovo İdeapad Gaming 3
Post automatically merged:

Hocam Oyun İçi Fps Sınırlaması Yani max fps 300 de yani herhangi bir fps limiter kullanmıyorum
Belki laptopunuzun ekranında v-sync özelliği vardır ayarlarda v-sync diye bir ayar açıksa onu kapatın düzelcektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri