Neler Yeni

Pubg mobile 360 uç ne alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
Merhaba pubg mobilede 360 uç var
Bu uc ile
RP satın alınabilir maskara sandığından 4 tane açtım onu 10 yapınca garanti ödül var
Value event harcayabiliririm sizce ne yapıyım

grasdiyas

80+ Silver
daha papci oynayan kaldımı kanser veled oyunu tam eskiden nasıl bu oyunu oynayabiliyordum 9 saat hayal bile edemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha papci oynayan kaldımı kanser veled oyunu tam eskiden nasıl bu oyunu oynayabiliyordum 9 saat hayal bile edemiyorum
İsteyen istediği oynayabilir zevkler ve renkler ayrıdır bu arada velet demişsiniz ama daha pubg nasıl yazıldığını bilmiyorsunuz

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,601
İsim
Anon
Herkesin zevki farklı hala milyonlarca oyuncu var ama mobile ben de sevmiyorum aşırı bug hileler var
steam pubg oynuyorum kaç yıldır

grasdiyas

80+ Silver
İsteyen istediği oynayabilir zevkler ve renkler ayrıdır bu arada velet demişsiniz ama daha PUBG nasıl yazıldığını bilmiyorsunuz
nasıl yazılıdğını biliyom o oyun cidden mobil derbat halen hayal edemiyorum nasıl oynadığımı
Herkesin zevki farklı hala milyonlarca oyuncu var ama mobile ben de sevmiyorum aşırı bug hileler var
steam PUBG oynuyorum kaç yıldır
steam bende oynuyorum çok iyi ama mobil şaka maka cidden derbat adam oynamıyor anca evde yayıyor sinirden telefonumun ekranını kırmıştım hala arap doludur mobil

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
Uygunsuz davranış
İsteyen istediği oynayabilir zevkler ve renkler ayrıdır bu arada velet demişsiniz ama daha PUBG nasıl yazıldığını bilmiyorsunuz
tamam veled d:
Mesaj otomatik birleştirildi:

baba mobile pubg oynayan saygı beklemesin

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
rp al

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Pubgm artık sıkmaya başladı özellikle mobil tarafı emülatörler en azından kaliteli oluyor geneli.

Üç konusuna gelirsek bu oyunda tek mantıklı yer RP onun dışında hepsi para sömürüyor

Top Bottom