- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Güzel mouse fakat 100IPS biraz al gibi geldi.
TeşekkürlerEline koluna sağlık.
Haklısın 200 tl'ye bence 200 ips pww3327 sensör olabilirdiGüzel mouse fakat 100IPS biraz al gibi geldi.
Yasak mı? bilmiyorum ama bitly linkleri satın alma linkleriBitly linkini kaldırırımısın yasak diye biliyorum.
Teşekkürler Bencede Farklı Renk Seçenekleri Olmalı Arkadaki Kulaklık Standını Youtube'de İnceledim Ama Forumda'da İncelemeyi Düşünüyorum.Renkleri bana hitap etmiyor ama beyaz yada siyah modelleri olsaydı cidden alınabilecek mouse kategorime eklerdim çok güzel bir inceleme olmuş hepsini okuyamadım ama üstün körü bakılınca bile çok güzel olduğu belli oluyor.
Umarım arkadaki "sanırım" kulaklık tutacağını incelersen sevinirim..
Teşekkürler Razer Deathadder v2 daha mantıklı olur zaten Şimdiden Hayırlı OlsunEline sağlık ama yine de Razer Deathadder V2 alıcam
aynı set bende de var 2 yıldır kullanıyorum klavyesi bir sorun çıkartmadı lakin sinirlendiğim için mouse masaya sert vurunca sağ tık ve sol tık çalışmıyor lakin çok sağlam bir marka.Valla bendede Motospeed CK888 var eskiden 50 dolara dolar 3Tl di o aralar 150Tl ye almıştım
Valla klavyeye vura vura takıldım bir aralar hıncımı ondan çıkardım hala yaşıyoraynı set bende de var 2 yıldır kullanıyorum klavyesi bir sorun çıkartmadı lakin sinirlendiğim için mouse masaya sert vurunca sağ tık ve sol tık çalışmıyor lakin çok sağlam bir marka.