İnceleme Motospeed V200 İnceleme

Motospeed V200 Alınır Mı?

• Oy kullanan toplam üye
    63
Güzel mouse fakat 100IPS biraz al gibi geldi.

Eline koluna sağlık.

Bitly linkini kaldırırımısın yasak diye biliyorum.

Eline koluna sağlık.
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel mouse fakat 100IPS biraz al gibi geldi.
Haklısın 200 tl'ye bence 200 ips pww3327 sensör olabilirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitly linkini kaldırırımısın yasak diye biliyorum.
Yasak mı? bilmiyorum ama bitly linkleri satın alma linkleri

Renkleri bana hitap etmiyor ama beyaz yada siyah modelleri olsaydı cidden alınabilecek mouse kategorime eklerdim çok güzel bir inceleme olmuş hepsini okuyamadım ama üstün körü bakılınca bile çok güzel olduğu belli oluyor.

Umarım arkadaki "sanırım" kulaklık tutacağını incelersen sevinirim..:)

Renkleri bana hitap etmiyor ama beyaz yada siyah modelleri olsaydı cidden alınabilecek mouse kategorime eklerdim çok güzel bir inceleme olmuş hepsini okuyamadım ama üstün körü bakılınca bile çok güzel olduğu belli oluyor.

Umarım arkadaki "sanırım" kulaklık tutacağını incelersen sevinirim..:)
Teşekkürler Bencede Farklı Renk Seçenekleri Olmalı Arkadaki Kulaklık Standını Youtube'de İnceledim Ama Forumda'da İncelemeyi Düşünüyorum.

Eline sağlık ama yine de Razer Deathadder V2 alıcam

Valla bendede Motospeed CK888 var eskiden 50 dolara dolar 3Tl di o aralar 150Tl ye almıştım
aynı set bende de var 2 yıldır kullanıyorum klavyesi bir sorun çıkartmadı lakin sinirlendiğim için mouse masaya sert vurunca sağ tık ve sol tık çalışmıyor lakin çok sağlam bir marka.

aynı set bende de var 2 yıldır kullanıyorum klavyesi bir sorun çıkartmadı lakin sinirlendiğim için mouse masaya sert vurunca sağ tık ve sol tık çalışmıyor lakin çok sağlam bir marka.
Valla klavyeye vura vura takıldım bir aralar hıncımı ondan çıkardım hala yaşıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri