Neler Yeni

Pubg mobile çok kasıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Seyithan Arslan
Arkadaşlar pubg mobile oynamak istiyorum ama 30 fps üstü çıkmıyor youtubede bütün ayar videolarını yaptım ama olmuyor sistemim biraz iyi ama olmuyor deli oldum yardımcı olurmusunuz
SİSTEM:Asus strix 1050 ti - i7-960 -12 gb ram -240gb ssd+1tb hd

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
Arkadaşlar PUBG mobile oynamak istiyorum ama 30 fps üstü çıkmıyor youtubede bütün ayar videolarını yaptım ama olmuyor sistemim biraz iyi ama olmuyor deli oldum yardımcı olurmusunuz
Hangi uygulama üzerinden oynuyorsun

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Ekran görüntüsü 2021-04-20 232849.png
pubg mobile işlemci üzerine oynanan bi oyun ve sizin işlemciniz çok düşükbu verdiğim ayarı deneyin bide

Techno08

80+ Gold
İşlemci 1. Nesil darboğaz olabilir ayarları full’e çekin.

EsatBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Esat
En üst seviye bilgisayarlarda bile kasma yapabilen bir oyun ancak sizinki de eski bir işlemci olduğu için kasma yapması, drop girmesi normal. Yükü arkadaşların da dediği gibi işlemciden ekran kartına vermeyi deneyip bir de öyle test ederseniz ona göre tavsiye vermeye çalışırız hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Seyithan Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En üst seviye bilgisayarlarda bile kasma yapabilen bir oyun ancak sizinki de eski bir işlemci olduğu için kasma yapması, drop girmesi normal. Yükü arkadaşların da dediği gibi işlemciden ekran kartına vermeyi deneyip bir de öyle test ederseniz ona göre tavsiye vermeye çalışırız hocam.
anladım evet işlemci baya eski peki yükü ekran kartına nasıl vereceğim

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar PUBG mobile oynamak istiyorum ama 30 fps üstü çıkmıyor youtubede bütün ayar videolarını yaptım ama olmuyor sistemim biraz iyi ama olmuyor deli oldum yardımcı olurmusunuz
90 FPS emulator indirdiniz mi ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
anladım evet işlemci baya eski peki yükü ekran kartına nasıl vereceğim
Gameloop'ta Pubg Mobile oynarken yükü ekran kartına veremezsiniz. Ekran kartını fazla kullanmaz işlemci kullanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece gameloop emülatörü indirdim başka birşeymi indirmemiz gerekiyor
Şimdi sizdeki emulatoru silmenizi isteyeceğim (tabi silip silmemek size kalmış ama oyununuz kasmayacak hale gelecek) size link vereceğim buradakini indirip kuracaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Seyithan Arslan
Gameloop'ta PUBG Mobile oynarken yükü ekran kartına veremezsiniz. Ekran kartını fazla kullanmaz işlemci kullanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi sizdeki emulatoru silmenizi isteyeceğim (tabi silip silmemek size kalmış ama oyununuz kasmayacak hale gelecek) size link vereceğim buradakini indirip kuracaksınız.
yeni olanı yüklemiştim kastığı için silip eskisini yükledim ama senin attığın linki denerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,335
Üyeler
165,668
Son üye
quuumac
Top Bottom