PUBG MOBİLE ekran üstünde sorun

Reaksiyon skoru
186
Merhaba, PUBG Mobil de bu sorun oluyor sadece. Yeni monitör aldığım için acaba ondan mı oluyor diye düşünüyorum lakin oyunda neden oluyor sadece anlam veremedim. Tam ekran'a geçtiğim zaman sadece oluyor küçük ekranda olmuyor fotoğrafta gördüğünüz gibi. Bu herkeste mi oluyor yoksa sadece ben de mi anlamadım.
IMG_20220120_003951-min.jpg
IMG_20220120_003942-min.jpg
IMG_20220120_021303-min.jpg

tam ekran yapmaya çalış ayarlardan oluyormu bilmiyorum oynadığım oyun değil cod oyunlarında vardı pubg de vardır illaki

Merhaba, PUBG Mobil de bu sorun oluyor sadece. Yeni monitör aldığım için acaba ondan mı oluyor diye düşünüyorum lakin oyunda neden oluyor sadece anlam veremedim. Tam ekran'a geçtiğim zaman sadece oluyor küçük ekranda olmuyor fotoğrafta gördüğünüz gibi. Bu herkeste mi oluyor yoksa sadece ben de mi anlamadım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

O bende de var bir bende var sanıyordum sende de varmış. Çözümü bulursan paylaş.

O bende de var bir bende var sanıyordum sende de varmış. Çözümü bulursan paylaş.
Tek bende var diye korkuyordum hocam, iyi genel sorunmus sanırım. Bir de sadece mavi değil, oyunda mesela bazen gidiyor ama bazen de daha farklı bir şey oluyor orada?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tam ekran yapmaya çalış ayarlardan oluyormu bilmiyorum oynadığım oyun değil cod oyunlarında vardı PUBG de vardır illaki
Tam ekran derken hocam?

Tek bende var diye korkuyordum hocam, iyi genel sorunmus sanırım. Bir de sadece mavi değil, oyunda mesela bazen gidiyor ama bazen de daha farklı bir şey oluyor orada?

Tam ekran derken hocam?
çözünürlük 1920x1080 olabiliyor ama bazen tam ekran yerine pencereli seçeneği filan oluyor ona bak bakim

Senlik sorun değil dostum çoğu kullanıcıda var o klasik bug-g işte ama insanın kafası da takılıyor o kısma.

Tam ekran derken hocam?

Yalan yok ilk gördüğüm de ekran kartı mı arızalanıyor diye korkmadım değil. Bu konuyu görünce rahatlama geldi.

Senlik sorun değil dostum çoğu kullanıcıda var o klasik bug-g işte ama insanın kafası da takılıyor o kısma.
Vallahi usta korkmadım değil açıkcası, öyle bir dönemdeyiz ki ekran kartı olsun, monitör olsun çok pahalı para da kolay kolay kazanılmıyor.

Yalan yok ilk gördüğüm de ekran kartı mı arızalanıyor diye korkmadım değil. Bu konuyu görünce rahatlama geldi.
Vallahi ben de korkmuştum da hocam, arkadaşlar bende de var deyince rahatladım.

çözünürlük 1920x1080 olabiliyor ama bazen tam ekran yerine pencereli seçeneği filan oluyor ona bak bakim
1600 çözünürlükte oynuyorum hocam pubg mobilde

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bende de oluyor, monitörde bir sorun yok yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,361
Üyeler
194,953
Son üye
Youtube_Nihai_Tüketici
Geri