Yardım PUBG Mobile GameLoop "sisteminizin sanal belleği tükenmek üzere" hatası

Reaksiyon skoru
6,486
Bugün pc'ye format attım bütün driver vs güncel pc'de sadece pubg mobil var fakat bu hatayı veriyor belli bir süre sonra bunun bir çözümü varmı diğer forumlarda çözen yok bu durumu sizlerin bir bilgisi varmı bu konuda dostlar @Emre Zengin

Format atmadan öncede böyleydi belli bir süre sonra bellek uyarısı veriyordu acayip kasıyordu oyun
Pc Özellikleri:
İ5 13400F
RTX 4060'Tİ 16'GB
16'GB RAM (3200'MHZ ÇEKİLİ)
500'GB MSİ SSD

2446520-c133736bca0e7fa4ae5a27bb722aa052.webp

pcn isterse üst düzey olsun bu hatayı hep veriyor hatta youtuberlarda da dikkat ettim canlı yayınlarında alıyorlar bu hatayı hiç de takmıyorlar üstten basıyorlar bellek temizlemeye devam ediyorlar tamamen oyunla alakalı bir durum kasması da oyunla alakalı optimizasyonu da kötü maalesef senin sisteminin bu oyunda kasmasının imkanı yok çünkü kasma sorunu için config yapabilirsiniz cidden azaltıyor bayağı

pcn isterse üst düzey olsun bu hatayı hep veriyor hatta youtuberlarda da dikkat ettim canlı yayınlarında alıyorlar bu hatayı hiç de takmıyorlar üstten basıyorlar bellek temizlemeye devam ediyorlar tamamen oyunla alakalı bir durum kasması da oyunla alakalı optimizasyonu da kötü maalesef senin sisteminin bu oyunda kasmasının imkanı yok çünkü kasma sorunu için config yapabilirsiniz cidden azaltıyor bayağı
hesabın yüksek riskli olarak işaretlendi ban yedim 2 gün :D 2 maç attım böyle bir uyarı çıktı kolsuzlar reportlamış beni incelemeye alındı hesap kafayı yersin ilk defa bu şekilde ban yedim 2 gün :D

çok mantıklı ban ÖESTSEÖÇTGSEÇÖ
şuana kadar ban namına hiçbirşey yemedim ilk defa böyle bi ban yedim :D ulan 17 kil aldığım zamanlarda oldu eller yanınca ama ozaman ban yemeyip bu şekilde ban yemek :) yedek hesapta yok gireyim ban açılana kadar hay böyle işin:kekw:

şuana kadar ban namına hiçbirşey yemedim ilk defa böyle bi ban yedim :D ulan 17 kil aldığım zamanlarda oldu eller yanınca ama ozaman ban yemeyip bu şekilde ban yemek :) yedek hesapta yok gireyim ban açılana kadar hay böyle işin:kekw:
bir ara durduk yerde milleti banlıyordu oyun yine aynı hata tekrarlanıyor dc de çok şikayet ediliyordu çünkü

Geri