Pubg Mobile Hesabım Ele Geçirildi

beton123

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle iyi günler dilerim 4-5 senedir oynadığım pubg mobile hesabım aralık ayının sonunda bir şahıs tarafından çalındı ve sri lanka (+94) ülkesinin numarası internetteki tek seferlik doğrulama sitelerinden biri aracılığıyla bağlandı ve iki faktörlü doğrulama açıldı doğrulama açıldıktan sonra hesabın şifresini değiştirdim ama artık çok geçti çünkü artık ne o hesaba girebiliyor ne de ben girebiliyorum 1 kez pubg mobile destek kısmından forum oluşturdum ancak reddedildi 5 senedir oynadığım hesabım için bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı hesabın bana ait olduğunu her türlü kanıtlarım tüm bilgiler var

Form oluşturup olumsuz geri dönüş almışsınız, ne yazık ki kimse size yardımcı olamaz. Durumu kabullenip yeni hesap ile yolunuza devam edin.

Öncelikle iyi günler dilerim 4-5 senedir oynadığım PUBG mobile hesabım aralık ayının sonunda bir şahıs tarafından çalındı ve sri lanka (+94) ülkesinin numarası internetteki tek seferlik doğrulama sitelerinden biri aracılığıyla bağlandı ve iki faktörlü doğrulama açıldı doğrulama açıldıktan sonra hesabın şifresini değiştirdim ama artık çok geçti çünkü artık ne o hesaba girebiliyor ne de ben girebiliyorum 1 kez PUBG mobile destek kısmından forum oluşturdum ancak reddedildi 5 senedir oynadığım hesabım için bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı hesabın bana ait olduğunu her türlü kanıtlarım tüm bilgiler var
tel doğrulaman açık değil miydi?
mail hala hesaba bağlı mı?

sizce formu gönderirken aşağidaki boş kısıma yazabileceğim birley varmı önem arz eden

Geri