Pubg mobile kasma sorunu

serhat26

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaslar 2060 super ve ryzen 5 3600 islemci var lütfen yardımci olun neden kasiyor. Drop girip duruyor. Asagıya fotografını bırakiyorum. Lütfen anlayan arkadaşlar yardimcı olabilirmisiniz.

Ekler

• asd.webp
    asd.webp
    54.4 KB · Hit: 154
İnternette hem oyunlara özel hem de genel kasma vb. için ayar videosu var. Gidip izleyebilirsin. Olmazsa sorun ciddi olabilir çünkü sistemin iyi. Bi de sadece pubg'de mi oluyor yoksa her oyunda mı oluyor?

İnternette hem oyunlara özel hem de genel kasma vb. için ayar videosu var. Gidip izleyebilirsin. Olmazsa sorun ciddi olabilir çünkü sistemin iyi. Bi de sadece PUBG'de mi oluyor yoksa her oyunda mı oluyor?
what :D?

Emilatorden girdiğin için max fps 60 oluyor ve 2080s olsa bi ekran kartın kasma yazılımsal olarak oluyor o yüzden dert etme bu programla alakali pc ateş ediyor senin :))

hocam tabii ki normal bir şey emulatörler bozuk ayrıca bir şey sorucam neden normal pubg yi bu güzelim sistemde ultra ayarlar akıcı şekilde oynamak varken pubg mobile :D ? yani bi nevi ferrari alıp 20 30 basmak gibi bir şey :D :D :D

hocam tabii ki normal bir şey emulatörler bozuk ayrıca bir şey sorucam neden normal PUBG yi bu güzelim sistemde ultra ayarlar akıcı şekilde oynamak varken PUBG mobile :D ? yani bi nevi ferrari alıp 20 30 basmak gibi bir şey :D :D :D
opyun vıdeoları cekcem. suan mobile daha revaçta o yüzden. normal pubgu tabii ki yine zevk ıcın oynayacagım dostum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternette hem oyunlara özel hem de genel kasma vb. için ayar videosu var. Gidip izleyebilirsin. Olmazsa sorun ciddi olabilir çünkü sistemin iyi. Bi de sadece PUBG'de mi oluyor yoksa her oyunda mı oluyor?
diğer oyunları daha ındırmedım ınıdırınce deneyecegım

emülatör ayarların nasıl ? youtube pubg mobil ayarları diye aratınca birçok sonuç çıkıyor mutlaka bakmışsındır.
ayrıca işlemcin çok sıcak neden anlamadım. Stok halde mi kullanıyorsun. Ben 3600x ve 750ti ile diğer sistemim ile sorunsuz oynuyorum

emülatör ayarların nasıl ? youtube PUBG mobil ayarları diye aratınca birçok sonuç çıkıyor mutlaka bakmışsındır.
ayrıca işlemcin çok sıcak neden anlamadım. Stok halde mi kullanıyorsun. Ben 3600x ve 750ti ile diğer sistemim ile sorunsuz oynuyorum
evet stok fan ile kullanıyorum. ayarları medium yaptım sımdı 1080p en dusuge alıp denıcem. bakalm duzelcekmı

emülatör ayarların nasıl ? youtube PUBG mobil ayarları diye aratınca birçok sonuç çıkıyor mutlaka bakmışsındır.
ramizdayı bu sefer baya kötü oldu dostum. fps 1 e düştü en az 20 sanişye dondu pc. sadece oyun degl pc yide dondurdu.

Emilatorden girdiğin için max fps 60 oluyor ve 2080s olsa bi ekran kartın kasma yazılımsal olarak oluyor o yüzden dert etme bu programla alakali PC ateş ediyor senin :))
dostum bu sefer 20 sanıye kadar oyun dona kaldı. masaustune döndum masaüstü winndows tuşu da çalışmıyordu(kilitleme tusu kapalıydı kontrol ettım). yani sistem komple dondu. en son yenıden baslatymak zorunda kaldm

Son düzenleme:
opyun vıdeoları cekcem. suan mobile daha revaçta o yüzden. normal pubgu tabii ki yine zevk ıcın oynayacagım dostum :)

diğer oyunları daha ındırmedım ınıdırınce deneyecegım
Bizi de bilgilendirirsen sevinirim.

evet stok fan ile kullanıyorum. ayarları medium yaptım sımdı 1080p en dusuge alıp denıcem. bakalm duzelcekmı
Dostum neden böyle yapıyorsun? Böyle yaparsan tabi drop girer. 2060 super ile düşük ayarlarda oynamak ne? Alabildiğin en yükseğe alıp oynarsan sorunun çözülür.

Dostum neden böyle yapıyorsun? Böyle yaparsan tabi drop girer. 2060 super ile düşük ayarlarda oynamak ne? Alabildiğin en yükseğe alıp oynarsan sorunun çözülür.
galiba yazdıklarımı duzgun okumadın. zaten hersey en fullda oynadım drop girdi. bende dedımkı sımdı dusukte oynucam bakalım gırıcekmı yine girdi

galiba yazdıklarımı duzgun okumadın. zaten hersey en fullda oynadım drop girdi. bende dedımkı sımdı dusukte oynucam bakalım gırıcekmı yine girdi
Dostum o zaman en yüksekte oynamamışsındır, o sistem ile o oyunda drop girmez. Ramin 4 gb olsa bile girmez. PUBG Mobile'dan bahsediyoruz.

Dostum o zaman en yüksekte oynamamışsındır, o sistem ile o oyunda drop girmez. Ramin 4 gb olsa bile girmez. PUBG Mobile'dan bahsediyoruz.
evet biliyorum. aga kac yıldır pubg mobile oyuncusuyum. hd ye aldım 1080 p yaptım oyunda hdr modunu actım kısacası herseyı denedım dıyebılırım. donuyor işte var bi skntı daha çözemedım. dün ekran kartını guncelledım biraz düzeldi. ama hala var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,798
Üyeler
187,732
Son üye
Karakuzuu
Geri