Olmaz kontrol ayarları yok ve similatör limit hatası veriyor denedim.Gameloop'a tarayıcıdan APK olarak indirebilirsin.
O zaman Bluestacks 4 dene.Gameloopta bluestacks gibi sorunlu değil dimi ben sadece normal PUBG mobile oynanıyor diye biliyordum.
Evet öyle zaten lite oynanmıyor.Gameloopta bluestacks gibi sorunlu değil dimi ben sadece normal PUBG mobile oynanıyor diye biliyordum.
Denemiştim aşırı kasıyor.O zaman Bluestacks 4 dene.
Yav o zaman MEMU denesin.Evet öyle zaten lite oynanmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denemiştim aşırı kasıyor.
EvetYav o zaman MEMU denesin.
yalnız indirdiğinde similatör limit hatasını alacaksın oyunda. Bunun kesin çözümü multi memu'yu açıp aşşağıdan yeni deyip 5.1 bakım sürümünü yüklemen lazım. Sonra similatör limit hatası ortadan kalkar, ancak oyun çok yavaş açılır. Bununda çözümü ayarlara girip ram'i 1511 yapman lazım.O
O zaman memuplayı indireyim.
Normal pubg mobileyi kurarken bu kadar uğraştırmadı,neymiş harbiden.yalnız indirdiğinde similatör limit hatasını alacaksın oyunda. Bunun kesin çözümü multi memu'yu açıp aşşağıdan yeni deyip 5.1 bakım sürümünü yüklemen lazım. Sonra similatör limit hatası ortadan kalkar, ancak oyun çok yavaş açılır. Bununda çözümü ayarlara girip ram'i 1511 yapman lazım.