PUBG Mobile Lite için emulator önerisi

@Şans burda! dostum bi bakarmısın sımulator limit hatası vurdu başımıza:D
Multi memu adlı programı aç Sırayla alttaki görsel de numara ile belirttim 2 den başlayarak tek tek yap sorun çözülecektir.
memu 1.png

memu.png

Oyun 'kaynaklar derleniyor' kısmında 5 dakika bekletecektir bununda çözümü için fotoğrafta ki başlat butonunun yanında ki çark butonuna bas açılan ekrandan ram kısmına bas orada ki rakamı sil 1511 yaz. Edit: 2.den başla 1. de ayarlar kısmını gösterdim. Umarım anlatabilmişimdir.
En son ekranda ki gibi android 5.1 olanı açacaksın eskisini 7.1 olanı başlat butonunun yanındaki çöp kutusuna basıp silebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Multi memu aşağıda ki işaretlediğim program.
Adsız.png

Son düzenleme:
Multi memu adlı programı aç Sırayla alttaki görsel de numara ile belirttim 2 den başlayarak tek tek yap sorun çözülecektir.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oyun 'kaynaklar derleniyor' kısmında 5 dakika bekletecektir bununda çözümü için fotoğrafta ki başlat butonunun yanında ki çark butonuna bas açılan ekrandan ram kısmına bas orada ki rakamı sil 1511 yaz. Edit: 2.den başla 1. de ayarlar kısmını gösterdim. Umarım anlatabilmişimdir.
En son ekranda ki gibi android 5.1 olanı açacaksın eskisini 7.1 olanı başlat butonunun yanındaki çöp kutusuna basıp silebilirsin.

Multi memu aşağıda ki işaretlediğim program.
Alıntıyı görüntüle
Tamam hallettim teşekkür ederim.

Arkadaşlar PUBG mobile lite için bildiğiniz düzgün emulator var mı?Arkadaşlarım olduğu için yüklemeyi düşünüyorum.
Gameloop'dan indir yt de videoları var ordan izleyerek yapabilirsin

Olmuyor denedim mümkün değil.

Önemli değil :) :love:

@demirspor Ben oyunu fazla oynamıyorum ama istersen ID'ni ver istek atayım şimdi olurmu?
Olur size daha sonra atayım su an pc kapalı.

Olur size daha sonra atayım su an pc kapalı.
Tamam biraz beklersen ID'mi atıyorum.

Oyunu fazla oynamıyorum hilelerden dolayı ama belki arada girerim yada s12k silahı (oyunun hileli silahı) falan kaldırılırsa geri döneceğim. ID: 7243913048

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,684
Üyeler
174,605
Son üye
soru sordum
Geri