Multi memu adlı programı aç Sırayla alttaki görsel de numara ile belirttim 2 den başlayarak tek tek yap sorun çözülecektir.
Oyun 'kaynaklar derleniyor' kısmında 5 dakika bekletecektir bununda çözümü için fotoğrafta ki başlat butonunun yanında ki çark butonuna bas açılan ekrandan ram kısmına bas orada ki rakamı sil 1511 yaz. Edit: 2.den başla 1. de ayarlar kısmını gösterdim. Umarım anlatabilmişimdir.
En son ekranda ki gibi android 5.1 olanı açacaksın eskisini 7.1 olanı başlat butonunun yanındaki çöp kutusuna basıp silebilirsin.
Multi memu adlı programı aç Sırayla alttaki görsel de numara ile belirttim 2 den başlayarak tek tek yap sorun çözülecektir. Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Oyun 'kaynaklar derleniyor' kısmında 5 dakika bekletecektir bununda çözümü için fotoğrafta ki başlat butonunun yanında ki çark butonuna bas açılan ekrandan ram kısmına bas orada ki rakamı sil 1511 yaz. Edit: 2.den başla 1. de ayarlar kısmını gösterdim. Umarım anlatabilmişimdir.
En son ekranda ki gibi android 5.1 olanı açacaksın eskisini 7.1 olanı başlat butonunun yanındaki çöp kutusuna basıp silebilirsin.
Oyunu fazla oynamıyorum hilelerden dolayı ama belki arada girerim yada s12k silahı (oyunun hileli silahı) falan kaldırılırsa geri döneceğim. ID: 7243913048