Neler Yeni

PUBG Mobile Lite için emulator önerisi

En İyi Cevap
7
@Şans burda! dostum bi bakarmısın sımulator limit hatası vurdu başımıza:D
Multi memu adlı programı aç Sırayla alttaki görsel de numara ile belirttim 2 den başlayarak tek tek yap sorun çözülecektir.
memu 1.png

memu.png

Oyun 'kaynaklar derleniyor' kısmında 5 dakika bekletecektir bununda çözümü için fotoğrafta ki başlat butonunun yanında ki çark butonuna bas açılan ekrandan ram kısmına bas orada ki rakamı sil 1511 yaz. Edit: 2.den başla 1. de ayarlar kısmını gösterdim. Umarım anlatabilmişimdir.
En son ekranda ki gibi android 5.1 olanı açacaksın eskisini 7.1 olanı başlat butonunun yanındaki çöp kutusuna basıp silebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Multi memu aşağıda ki işaretlediğim program.
Adsız.png

Son düzenleme:

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Multi memu adlı programı aç Sırayla alttaki görsel de numara ile belirttim 2 den başlayarak tek tek yap sorun çözülecektir.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oyun 'kaynaklar derleniyor' kısmında 5 dakika bekletecektir bununda çözümü için fotoğrafta ki başlat butonunun yanında ki çark butonuna bas açılan ekrandan ram kısmına bas orada ki rakamı sil 1511 yaz. Edit: 2.den başla 1. de ayarlar kısmını gösterdim. Umarım anlatabilmişimdir.
En son ekranda ki gibi android 5.1 olanı açacaksın eskisini 7.1 olanı başlat butonunun yanındaki çöp kutusuna basıp silebilirsin.

Multi memu aşağıda ki işaretlediğim program.
Alıntıyı görüntüle
Tamam hallettim teşekkür ederim.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar PUBG mobile lite için bildiğiniz düzgün emulator var mı?Arkadaşlarım olduğu için yüklemeyi düşünüyorum.
Gameloop'dan indir yt de videoları var ordan izleyerek yapabilirsin

En İyi Cevap
7

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Olmuyor denedim mümkün değil.

Önemli değil :) :love:

@demirspor Ben oyunu fazla oynamıyorum ama istersen ID'ni ver istek atayım şimdi olurmu?
Olur size daha sonra atayım su an pc kapalı.

Top Bottom