mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 9,481
Şaka bir yana tavsiyem aim çalışmak için ambar oyna eğlence parkında hedefler karşında kabak gibi durduğu için kolay oluyor sana kimsenin ateş etmeyeceğini bildiğin için eğlence parkında kolay vuruşlar atarsın ama maça girince rakip gerçek olduğu için ve sana ateş edeceğini bildiğin için seni biraz zorlar onun için sürekli ambarda m24 oyna ve m24 e dürbün olarak en fazla 4x tak 6x veya 8x takarsan ambarda çok zorlanırsın ambarda iyica alıştıktan sonra biraz daha seni zorlayazak olan harita şehir haritası yani otorite modunda oyna otorite modunda da iyi oynamaya başlayınca taarruz modu yani harabelerde oyna ilk ambarda ustalaş sonra otorite oynayarak geliştir ve en son harabelerde oyna çok gelişirsinGüzel taktik öğrettin eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha önce arkadaşların cihazından 60 fps sağlam oynuyodum ama iphone olduğu için dürbün açamıyodum ya yanlış bir şey oluyordu![]()
Not:bu şekilde harita önermenin nedeni ambar haritası çok karmaşık olmaması şehir haritasının biraz karışık olup seni zorlaması ve harabeler haritasının karman çorman olması bu taktikle m24 ustası olabilirsin
2.Not:bu dediğim maçları oynarken ilk amacın kazanmak olmasın takımın yenilsin veya kaybesin umursama sen sadece m24 kullanmaya odaklan ben başaracağına inanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sen misin kardeşimKardeşim o M24'ü yiyen sen miydin ya neyse sağlık olsun
Alıntıyı görüntüle