Bu kadar çocuk ve abaza bir kitle varken gerek yokAçıkçası görsellerle ve önerilerle böyle bir rehber yapmak istiyorum ama ilgi çekip çekmeyeceğini bilemiyorum nedersiniz ?
Herhangi bir kız ismi görünce 13 yaşındaki çocuk bile ağzına almadığı laf kalmıyorBu kadar çocuk ve abaza bir kitle varken gerek yok
Gereksiz@BaşaramadıkAbi kendisi PUBG adamı ona sorun
ÜzdüGereksiz
Yerel sohbet çok fena ya. Sırf 2 liralık populerlik için yapmayacakları şey yok.Herhangi bir kız ismi görünce 13 yaşındaki çocuk bile ağzına almadığı laf kalmıyor
(YORUMLAR DENEYSEL GÖZLEMLERE BAĞLIDIR)
Oynanmasını tavsiye etmem eğer yapıcaksan forumda ki yaş kitlesine bakılırsa dikkat çekebilirsinizÇocuk ve abaza kitleyle rehberin olayını pek anlayamadım
Demek istediğim böyle bir oyuna rehbere gerek yok ama ilgi çekebilir kitleyi düşününceRehber yapacağım dostum çocuk olsa bile rehberin altına gelip sövme amacı ne olacak ki ?
Sadece belki oynamak isteyen veya denemek isteyenlere yardımcı olabilir diye düşünmüştüm .Oynanmasını tavsiye etmem eğer yapıcaksan forumda ki yaş kitlesine bakılırsa dikkat çekebilirsiniz
Lakin dediklerimi rehberimizde belirtirseniz sizin için çok daha iyi olucaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Demek istediğim böyle bir oyuna rehbere gerek yok ama ilgi çekebilir kitleyi düşününce
Şuan bu mesaj yerine sadece bunu görüyorumSadece belki oynamak isteyen veya denemek isteyenlere yardımcı olabilir diye düşünmüştüm .